Πέμπτη, 1 Ιουνίου, 2023

Η Τήνος στους προορισμούς που πρέπει να πας τουλάχιστον μια φορά το Πάσχα

Καθώς το Πάσχα για το 2023 πλησιάζει, πολλοί είναι οι Έλληνες που σχεδιάζουν μια εξόρμηση σε κάποιον από τους πιο εμβληματικούς πασχαλινούς προορισμούς στη χώρα. Γιατί μπορεί το Πάσχα στο χωριό να είναι καλό, όμως υπάρχουν μερικοί προορισμοί στην ελληνική επαρχία που όλοι μας πρέπει να επισκεφθούμε τουλάχιστον μία φορά στη ζωή μας, για μια ολοκληρωμένη πασχαλινή εμπειρία.

Πάσχα στην Τήνο

Η Τήνος, γνωστή για την πλούσια θρησκευτική της παράδοση, δε θα μπορούσε να λείπει από αυτή τη λίστα. Ήδη από τη Μεγάλη Παρασκευή, τα σοκάκια του χωριό ασφυκτιούν από κατοίκους και επισκέπτες που έχουν συγκεντρωθεί για την περιφορά του επιταφίου, ενώ γυναίκες που στέκονται στα περβάζια «λούζουν» την πομπή με μύρο.

Διαβάστε όλο το άρθρο στο www.ieidiseis.gr

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Τήνο στο Google News του TinosToday. Ακολουθήστε το TinosToday σε Instagram, Facebook και TikTok.

- Χ Ο Ρ Η Γ Ο Υ Μ Ε Ν Η -

Τήνος – 6 Χρόνια Beach Bar Lala Louza

Ήταν 21 Ιουλίου 2017 όταν ξεκινήσαμε την λειτουργία του Beach Bar Lala Louza στην παραλία του Αγίου Ιωάννη στο Πόρτο της Τήνου. Ξεκινήσαμε και πορευόμαστε με τις βασικές αρχές μας να είναι ο σεβασμός προς τον πελάτη, η αγάπη για τον τόπο μας και να διατηρούμε τα χαμόγελα μας...
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -