Πέμπτη, 1 Ιουνίου, 2023

Η Βάγια Κουκουβάγια του Παιδικού Σταθμού Τήνου ταξιδεύει στην Σύρο

Βάγια Κουκουβάγια του Παιδικού Σταθμού ταξιδεύει στην Σύρο και δίνει ραντεβού φιλαναγνωσίας με τους μικρούς βιβλιοθηκάριούς της, στην Δημοτική παιδική βιβλιοθήκη Σύρου. Γνωρίζουμε την βιβλιοθηκάριο κυρία Χαρούλα … που με τη σειρά της δίνει κλώτσο στο κόκκινο κουβάρι μας και μας αφηγείται παραμύθι του Αισώπου.

Περνάμε στιγμές ανάγνωσης στην παιδική δανειστική βιβλιοθήκη , επισκεπτόμαστε στο μουσείο γραφής, την έκθεση «χαρτί και καλαμάρι» και συναντάμε στο κήπο με τα αγάλματα τους Συριανούς Λογοτέχνες. Με ένα βιβλίο και ένα λουκουμάκι στην βαλίτσα μας επιστρέφουμε Τήνο γεμάτοι αναγνωστικές εμπειρίες .

Υπεύθυνες εκπαιδευτικού προγράμματος φιλαναγνωσίας
Κολοβού Σοφία, Βελαλοπούλου Άννα.

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Τήνο στο Google News του TinosToday. Ακολουθήστε το TinosToday σε Instagram, Facebook και TikTok.

- Χ Ο Ρ Η Γ Ο Υ Μ Ε Ν Η -

Τήνος – 6 Χρόνια Beach Bar Lala Louza

Ήταν 21 Ιουλίου 2017 όταν ξεκινήσαμε την λειτουργία του Beach Bar Lala Louza στην παραλία του Αγίου Ιωάννη στο Πόρτο της Τήνου. Ξεκινήσαμε και πορευόμαστε με τις βασικές αρχές μας να είναι ο σεβασμός προς τον πελάτη, η αγάπη για τον τόπο μας και να διατηρούμε τα χαμόγελα μας...
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -