Πέμπτη, 9 Φεβρουαρίου, 2023

Η βράβευση της Τήνου στο ΣΚΑΪ

Η βράβευση της Τήνου στο ΣΚΑΪ

- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι Σ Η -

Στην ενότητα «Καλά νέα» του βραδινού δελτίου ειδήσεων του ΣΚΑΪ αναφέρθηκε η πρόσφατη βράβευση του Δήμου Τήνου για την εφαρμογή του ψηφιακού ξεναγού με τίτλο «Τήνος. Η Μούσα του Αιγαίου».

Πρόκειται για μία δίγλωσση ακουστική ξενάγηση που στόχο έχει να προσφέρει στους επισκέπτες τη δυνατότητα της ασφαλούς περιήγησης και ξενάγησης κατά τη διάρκεια της παραμονής τους στο νησί. Ξεκινώντας από τη Χώρα, ο ψηφιακός ξεναγός οδηγεί τους ταξιδιώτες, μέσω μίας κυκλικής διαδρομής, στην πρωτεύουσα και σε εννιά ακόμα παραδοσιακά χωριά. Οι περιστεριώνες του Ταραμπάδου, ο αρχαιολογικός χώρος στα Κιόνια, το σεληνιακό τοπίο στο Βωλάξ είναι μερικοί από τους προορισμούς που καλούνται οι ταξιδιώτες να εξερευνήσουν.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΣΚΑΪ

ΔΗΛΩΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΤΗΝΟΥ

«Είμαστε περήφανοι γι’ αυτή την τιμητική βράβευση που αποδεικνύει ότι, ο Δήμος μας πρωτοστατεί και εφαρμόζει καινοτόμες ιδέες marketing που ικανοποιούν τις ανάγκες του σύγχρονου ταξιδιώτη και ακολουθούν τα διεθνή trends στον τομέα του τουρισμού. Με το βραβείο αυτό επιβεβαιώνεται η στρατηγική μας να δώσουμε αφορμές στους επισκέπτες του νησιού μας να ανακαλύψουν την πολιτιστική μας κληρονομιά, την ιστορία, την τέχνη και τη μαγευτική φύση, σε μία διαδρομή μέσα από χωριά, περιστεριώνες και ξερολιθιές που έχουν μείνει αναλλοίωτα στο πέρασμα του χρόνου. Η Τήνος μας πρωτοπορεί, χρησιμοποιώντας τη τεχνολογία για να κάνει την ταξιδιωτική εμπειρία ακόμα πιο ενδιαφέρουσα και ευχάριστη. Δίνουμε έτσι το παράδειγμα και σε άλλους τουριστικούς προορισμούς να αναπτύξουν αντίστοιχες εφαρμογές που αναβαθμίζουν το τουριστικό προϊόν».

Η ακουστική ξενάγηση «Tinos. The Aegean Muse» είναι διαθέσιμη δωρεάν στα ελληνικά και στα αγγλικά μέσα από το googleplay και το appstore.

- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
Tinos
overcast clouds
6.3 ° C
6.6 °
6.2 °
55 %
11.5kmh
100 %
Πε
9 °
Πα
10 °
Σα
9 °
Κυ
11 °
Δε
11 °
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -