Πέμπτη, 30 Νοεμβρίου, 2023

Ιάκωβος Βιδάλης «Ευχαριστώ απο καρδιάς όσους με τίμησαν με τη ψήφο τους»

- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img

Πριν λίγο καιρό ένοιωσα έτοιμος και ώριμος να αφήσω στην άκρη πολλά και να αναλάβω την ΕΥΘΥΝΗ!

Αποδέχτηκα λοιπόν την άκρως τιμητική πρόταση του δήμαρχου Παναγιώτης Κροντηράς για να ενταχθώ στην ομάδα του.Ο στόχος απ’την αρχή ήταν κοινός για όλους, μια καλύτερη Τήνος για εμάς και τα παιδιά μας! Ισως φαίνεται οτι μιλάω πλέον σαν πολιτικός όμως δεν ισχύει, μιλάω πλέον σαν γονιός μιας υπεροχής κόρης!

Λόγω αυτού του γεγονότος,η δίκη μου προσπάθεια,ο δικός μου αγώνας μπορούσε να ειναι κυρίως διαδικτυακός γι αυτό και ζητώ συγγνώμη αν σας κούρασα τις προηγούμενες μέρες με τα στόρι και τις δημοσιεύσεις μου.Ήταν ο δικός μου τρόπος στη προσπάθεια μου να πετύχω. Η ΟΜΑΔΑ τα κατάφερε και αυτό έχει σημασία..

Η ΟΜΑΔΑ αναλαμβάνει την ΕΥΘΥΝΗ !

Σε προσωπικό επίπεδο δεν κατάφερα να εκλεγώ,όμως επειδή η ψήφος ειναι σημαντική και προσωπική θέλω να ευχαριστήσω απο καρδιάς όσους με τίμησαν με τη ψήφο τους! Επίσης ένα ακόμα μεγαλύτερο ευχαριστώ στους γονείς μου,στους δεύτερους γονείς μου και στην γυναίκα μου για την υποστήριξη,την προσπάθεια και τον αγώνα που κατέβαλε όλη αυτή τη περίοδο για εμένα!

Υπόσχομαι οτι θα μείνω ο ίδιος,ο Ιάκωβος ο οποίος έχει μάθει να αγωνίζεται και να παλεύει έντιμα και πατώντας στα πόδια του και στις δικές του δυνάμεις. Δυνάμεις αστείρευτες τις οποίες προτίθεμαι να χρησιμοποιήσω στο μέλλον και να δηλώσω παρών σε όποια βοήθεια χρειαστεί η ομάδας μας!

Σας ευχαριστώ!

- Χ Ο Ρ Η Γ Ο Υ Μ Ε Ν Η -

Τήνος – 7 Χρόνια Beach Bar Lala Louza

Ήταν 21 Ιουλίου 2017 όταν ξεκινήσαμε την λειτουργία του Beach Bar Lala Louza στην παραλία του Αγίου Ιωάννη στο Πόρτο της Τήνου. Ξεκινήσαμε και πορευόμαστε με τις βασικές αρχές μας να είναι ο σεβασμός προς τον πελάτη, η αγάπη για τον τόπο μας και να διατηρούμε τα χαμόγελα μας...

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Τήνο στο Google News του TinosToday. Ακολουθήστε το TinosToday σε Instagram, Facebook και TikTok.

- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -