Δευτέρα, 11 Δεκεμβρίου, 2023

Τήνος/ Ίδρυση και λειτουργία Μουσείου Ι. Βούλγαρη

- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img

Εξέταση παραχώρησης χρήσης ακινήτου “Μουσείο Ι. Βούλγαρη” Κοινότητας Πανόρμου, στο Πνευματικό Κέντρο Πανόρμου ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ ΧΑΛΕΠΑΣ.

Για το ανωτέρω θέμα της ημερήσιας διάταξης ο Πρόεδρος έθεσε υπόψη των μελών του Συμβουλίου την υπ’ αριθμ. 20/04.07.2023 απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Πνευματικού Κέντρου Πανόρμου «Γιαννούλης Χαλεπάς», σύμφωνα με την οποία, απευθυνθεί αίτημα προς το Δήμο Τήνου και την Κοινότητα Πανόρμου για την παραχώρηση της χρήσης του ακινήτου Βούλγαρη στο Πνευματικό Κέντρο Πανόρμου “Γιαννούλης Χαλεπάς” με σκοπό τη ίδρυση και λειτουργία Μουσείου προς τιμή του Τήνιου Καλλιτέχνη.

Ακολούθως, ο Πρόεδρος κάλεσε το συμβούλιο να γνωμοδοτήσει θετικά στο αίτημα του Πνευματικού Κέντρου Πανόρμου «Γιαννούλης Χαλεπάς».

Το Συμβούλιο αφού έλαβε υπόψη του την εισήγηση του Προέδρου και έκανε διαλογική συζήτηση αποφάσισε ομόφωνα και γνωμοδοτεί θετικά στο αίτημα του νομικού προσώπου του Δήμου Τήνου, Πνευματικό Κέντρο Πανόρμου «Γιαννούλης Χαλεπάς», όπως αυτό διατυπώνεται στην υπ’ αριθμ. 20/2023 απόφασή του και συναινεί με την παραχώρηση της χρήσης του ακινήτου Βούλγαρη στο Πνευματικό Κέντρο Πανόρμου, με σκοπό τη ίδρυση και λειτουργία Μουσείου προς τιμή του Τήνιου Καλλιτέχνη.

- Χ Ο Ρ Η Γ Ο Υ Μ Ε Ν Η -

Τήνος – 7 Χρόνια Beach Bar Lala Louza

Ήταν 21 Ιουλίου 2017 όταν ξεκινήσαμε την λειτουργία του Beach Bar Lala Louza στην παραλία του Αγίου Ιωάννη στο Πόρτο της Τήνου. Ξεκινήσαμε και πορευόμαστε με τις βασικές αρχές μας να είναι ο σεβασμός προς τον πελάτη, η αγάπη για τον τόπο μας και να διατηρούμε τα χαμόγελα μας...

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Τήνο στο Google News του TinosToday. Ακολουθήστε το TinosToday σε Instagram, Facebook και TikTok.

- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -