Παρασκευή, 31 Μαρτίου, 2023

Ηλεκτροφωτισμός του Περιφερειακού της Τήνου

Υπεγράφη από τον Χωρικό Αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων κ. Γιώργο Λεονταρίτη η σύμβαση του έργου με τίτλο «Προμήθεια Φωτιστικών Σωμάτων για: Αντικατάσταση Φθαρμένων Φωτιστικών Σωμάτων στην Περιφερειακή Οδό Ν. Τήνου» με την εταιρεία «ΕΡΓΩΝΗΣ ΤΕΧΝΙΚΗ ΙΚΕ».

Αντικείμενο της σύμβασης αποτελεί η προμήθεια και πλήρης τοποθέτηση 81 φωτιστικών σωμάτων κρεμαστού τύπου ισχύος 55W τεχνολογίας LED, για την κάλυψη αναγκών φωτισμού της περιφερειακής οδού της πόλης της Τήνου.

Ο χρόνος ολοκλήρωσης του έργου είναι τέσσερις (4) μήνες από την ημέρα υπογραφής της παρούσας σύμβασης.

Ο κ. Λεονταρίτης σε σχετική δήλωσή του ανέφερε χαρακτηριστικά: «Ένα πολύ σημαντικό έργο για την οδική ασφάλεια μπαίνει σε τροχιά υλοποίησης. H αποκατάσταση του φωτισμού, ο οποίος παρουσιάζει πολλά προβλήματα, θα καταστήσει πλέον ασφαλή τον περιφερειακό δρόμο του νησιού. Οι προσπάθειές μας για τη βελτίωση του οδικού δικτύου της Τήνου θα συνεχιστούν με τη δημοπράτηση, στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα, του μεγάλου έργου οδοποιίας προϋπολογισμού ύψους 2.000.000,00 ευρώ».

- Χ Ο Ρ Η Γ Ο Υ Μ Ε Ν Η -

Μεγάλος διαγωνισμός από την Ελιν στα πρατήρια του Ευάγγελου Αλβέρτη

Από Δευτέρα 27/3 έως και 22/4 με καύσιμα αξίας 30€ και άνω μπαίνετε στην κλήρωση της εβδομάδας για να είστε ένας από τους 3 τυχερούς που θα κερδίσουν μια ψησταριά υγραερίου Weber ή μια από τις 2 δωροεπιταγές αξίας 500€ σε καύσιμα Μια κλήρωση κάθε εβδομάδα! 3 τυχεροί κάθε εβδομάδα!...

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Τήνο στο Google News του TinosToday. Ακολουθήστε το TinosToday σε Instagram, Facebook και TikTok.

- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -