Παρασκευή, 31 Μαρτίου, 2023

Ημερολόγια από την Τήνο

Πέμπτη 30 Ιουνίου, 10.00-13.00, Αρχαιολογικό Μουσείο, Χώρα Τήνου

Η πρώτη μέρα του εργαστηρίου μας DESFilms, «Ημερολόγια από την Τήνο», ήταν γεμάτη παιχνίδι, χαρά, δημιουργία, ομαδικότητα, και ανακάλυψη! Ευχαριστούμε το Αρχαιολογικό Μουσείο για την έμπνευση και τους ανθρώπους του για τη φιλοξενία.

Ανάμεσα στα ίχνη του Θεσμοφορίου της Δήμητρας στο Εξώμβουργο και στο Ναό του Ποσειδώνα και της Αμφιτρίτης, στο παλιό σινεμά Αιολίς, στην απάνω βρύση και σε τηνιακά σοκάκια, περιπλανηθήκαμε και φτιάξαμε έναν κύκλο γεμάτο φως με παλιούς και νέους μαθητές.

Συνεχίζουμε αύριο στην Παραλία Σπιτάλια, να υποδεχτούμε τον Ιούλιο και να δροσιστούμε, βουτώντας μαζί με τον ήλιο στη δημιουργική φωτογραφία! 

Μείνετε συντονισμένοι γιατί θα μοιραστούμε σύντομα τα κλικ των μαθητών μας !

Ευχαριστούμε τους μαθητές μας για την όρεξη και τον ενθουσιασμό τους, τη Μαριάννα Κρητικού για την παρουσία της και το Φεστιβάλ Τήνου για το δροσερό του πρόγραμμα.

- Χ Ο Ρ Η Γ Ο Υ Μ Ε Ν Η -

Μεγάλος διαγωνισμός από την Ελιν στα πρατήρια του Ευάγγελου Αλβέρτη

Από Δευτέρα 27/3 έως και 22/4 με καύσιμα αξίας 30€ και άνω μπαίνετε στην κλήρωση της εβδομάδας για να είστε ένας από τους 3 τυχερούς που θα κερδίσουν μια ψησταριά υγραερίου Weber ή μια από τις 2 δωροεπιταγές αξίας 500€ σε καύσιμα Μια κλήρωση κάθε εβδομάδα! 3 τυχεροί κάθε εβδομάδα!...

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Τήνο στο Google News του TinosToday. Ακολουθήστε το TinosToday σε Instagram, Facebook και TikTok.

- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -