Στον “αέρα” το Info Tinos

Διανύουμε όλοι μας μια πρωτόγνωρη περίοδο παγκοσμίως, όμως προσπαθούμε να διατηρήσουμε την ενέργειά μας γιατί η ζωή συνεχίζεται.

- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι Σ Η -

 Όπως υποσχεθήκαμε από σήμερα 09 Απριλίου 2020 στις 18:00 το απόγευμα η πλατφόρμα μας θα είναι πλήρως προσβάσιμη στο κοινό και θα εμπλουτίζεται καθόλη τη διάρκεια του έτους. Το INFOTINOS είναι μια τρίγλωσση πλατφόρμα  στα αγγλικά, γαλλικά και ελληνικά, η οποία τρέφεται διαρκώς και αναπτύσσεται.

Ο στόχος μας είναι να βοηθήσουμε τόσο τους επαγγελματίες που δεν έχουν στην κατοχή τους ιστοσελίδα, όσο και εκείνους που  κατέχουν ιστότοπο με δεδομένα SEO & Ads ώστε ν ’ανέβουν ψηλότερα στις θέσεις εύρεσης της Google με διαφάνεια και επαγγελματισμό.

Να σημειώσουμε ότι οι αρχικές τιμές των πακέτων μας αναθεωρήθηκαν λόγω της περιόδου που διανύουμε, εάν επιθυμείτε περαιτέρω πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω email στο contact@infotinos.com, είτε καλώντας μας στο +306946088854 & στο +306987786803.

Μπορείτε πλέον να επισκεφτείτε και να χειριστείτε την πλατφόρμα μπαίνοντας στην ιστοσελίδα μας www.infotinos.com ή  κατεβάζοντας την εφαρμογή Ιnfotinos επιλέγοντας Add to homescreen στο κινητό σας.

Μένουμε σπίτι, μένουμε αισιόδοξοι και προετοιμαζόμαστε για τη λήξη αυτής της περιόδου. Ελπίζουμε να είστε όλοι ασφαλείς, ευχόμαστε σε όλους Υγεία και να έχουμε ένα καλό Πάσχα!

 Βρείτε μας στο instagram @infotinos_

Ακολουθήστε το Tinos Today στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Newsletter