Σάββατο, 31 Ιουλίου, 2021
- Sitaras Real Estate -spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Έφτασαν τα Isobox στο Κ.Υ. Τήνου

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Γράφει η Έπαρχος Τήνου
Αναστασία Δεληγιάννη – Άσπρου

Έγινε σήμερα η παραλαβή και η τοποθέτηση στο Κέντρο Υγείας Τήνου των δυο προκατασκευασμένων ΟΙΚΙΣΚΩΝ ISOBOX εμβαδού 15,86m² και 6,76m² αντίστοιχα.

Να θυμίσουμε ότι η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου ικανοποίησε άμεσα το από 14/4/2020 αίτημα της τότε Προέδρου της Διοικούσας Επιτροπής του Κέντρου Υγείας Τήνου κ. Βαλεντίνας Γαβριελάτου και αφού είχε προηγηθεί σχετική επικοινωνία και προτροπή και από την επιστημονική διευθύντρια του Κέντρου Υγείας Τήνου κ. Ελισάβετ Μπαλταρέτσου, προκειμένου να επιτευχθεί, με τους οικίσκους αυτούς, η εξέταση υπόπτων κρουσμάτων COVID 19 και μελλοντικά, για την ασφαλή εξέταση κρουσμάτων με παρόμοιες λοιμώξεις, ενώ θα υπάρχει και δυνατότητα σύνδεσης με την μονάδα παραγωγής και παροχής οξυγόνου που διαθέτει το Κέντρο Υγείας Τήνου.

Η σκυροδέτηση της βάσης έδρασης έγινε, όπως είχαμε αναφέρει, με μέριμνα του Συλλόγου Φίλων του Κέντρου Υγείας Τήνου και τη συνδρομή εθελοντών.

Με την ευκαιρία αυτή θα ήθελα να ευχαριστήσω τη Βαλεντίνα Γαβριελάτου για την προσφορά της ως Προέδρου της Διοικούσας Επιτροπής στο Κέντρο Υγείας της Τήνου και να ευχηθώ στη Ντόρα Παπαδοπούλου, την καινούργια Πρόεδρο, καλή δύναμη στο έργο της.

Επίσης ευχαριστώ την εταιρεία ΑΝΔΡΙΑΝΗ ΠΑΓΑΝΕΛΗ Α.Ε. για τη συνδρομή στην εκφόρτωση των οικίσκων.

Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΗ και προστατεύει την υγεία των νησιωτών και των επισκεπτών μας.

spot_img
spot_img
spot_imgspot_img
spot_img
spot_img

διαβαστε επίσης

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_img
spot_img
spot_imgspot_img
spot_img