Πέμπτη, 1 Ιουνίου, 2023

Έφτασαν τα Isobox στο Κ.Υ. Τήνου

Γράφει η Έπαρχος Τήνου
Αναστασία Δεληγιάννη – Άσπρου

Έγινε σήμερα η παραλαβή και η τοποθέτηση στο Κέντρο Υγείας Τήνου των δυο προκατασκευασμένων ΟΙΚΙΣΚΩΝ ISOBOX εμβαδού 15,86m² και 6,76m² αντίστοιχα.

Να θυμίσουμε ότι η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου ικανοποίησε άμεσα το από 14/4/2020 αίτημα της τότε Προέδρου της Διοικούσας Επιτροπής του Κέντρου Υγείας Τήνου κ. Βαλεντίνας Γαβριελάτου και αφού είχε προηγηθεί σχετική επικοινωνία και προτροπή και από την επιστημονική διευθύντρια του Κέντρου Υγείας Τήνου κ. Ελισάβετ Μπαλταρέτσου, προκειμένου να επιτευχθεί, με τους οικίσκους αυτούς, η εξέταση υπόπτων κρουσμάτων COVID 19 και μελλοντικά, για την ασφαλή εξέταση κρουσμάτων με παρόμοιες λοιμώξεις, ενώ θα υπάρχει και δυνατότητα σύνδεσης με την μονάδα παραγωγής και παροχής οξυγόνου που διαθέτει το Κέντρο Υγείας Τήνου.

Η σκυροδέτηση της βάσης έδρασης έγινε, όπως είχαμε αναφέρει, με μέριμνα του Συλλόγου Φίλων του Κέντρου Υγείας Τήνου και τη συνδρομή εθελοντών.

Με την ευκαιρία αυτή θα ήθελα να ευχαριστήσω τη Βαλεντίνα Γαβριελάτου για την προσφορά της ως Προέδρου της Διοικούσας Επιτροπής στο Κέντρο Υγείας της Τήνου και να ευχηθώ στη Ντόρα Παπαδοπούλου, την καινούργια Πρόεδρο, καλή δύναμη στο έργο της.

Επίσης ευχαριστώ την εταιρεία ΑΝΔΡΙΑΝΗ ΠΑΓΑΝΕΛΗ Α.Ε. για τη συνδρομή στην εκφόρτωση των οικίσκων.

Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΗ και προστατεύει την υγεία των νησιωτών και των επισκεπτών μας.

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Τήνο στο Google News του TinosToday. Ακολουθήστε το TinosToday σε Instagram, Facebook και TikTok.

- Χ Ο Ρ Η Γ Ο Υ Μ Ε Ν Η -

Τήνος – 6 Χρόνια Beach Bar Lala Louza

Ήταν 21 Ιουλίου 2017 όταν ξεκινήσαμε την λειτουργία του Beach Bar Lala Louza στην παραλία του Αγίου Ιωάννη στο Πόρτο της Τήνου. Ξεκινήσαμε και πορευόμαστε με τις βασικές αρχές μας να είναι ο σεβασμός προς τον πελάτη, η αγάπη για τον τόπο μας και να διατηρούμε τα χαμόγελα μας...
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -