Τα IsoBoxes στο δρόμο για Τήνο και το Κ.Υ.

Πριν λίγες ημέρες, αναρτήσαμε την ανακοίνωση – τοποθέτηση της Επάρχου Τήνου, κας. Αναστασίας Δεληγιάννη – Άσπρου αναφορικά με τους οικίσκους που θα ενισχυθεί το Κέντρο Υγείας Τήνου. Σήμερα με ανάρτηση του ο Περιφερειάρχης, κος Χατζημάρκος αναφέρει χαρακτηριστικά:

- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι Σ Η -

«Το Νοσοκομείο Καλύμνου και τα Κέντρα Υγείας Τήνου & Καρπάθου, εξοπλίζουμε με Isolation Boxes με την απόφαση που λάβαμε στην τελευταία συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας μας.

Η υγειονομική κρίση, δεν τελείωσε. Η χώρα μας βρίσκεται σε ενα πολύ καλό επίπεδο αλλά έχουμε ακόμα δρόμο μπροστά μας.

Σε αυτό τον μαραθώνιο, έχει σημασία να στεκόμαστε σταθερά στην όχθη της δημιουργίας.

Θα συνεχίσουμε ακούραστα το έργο της ενίσχυσης των δομών υγείας των νησιών μας, γιατί την δυνατότητα που τώρα μας έδωσε η σχετική Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου δεν επιτρέπεται να μην την αξιοποιήσουμε.

Απο αυτή την πρωτοφανή κρίση, θα βγούμε μόνο με δουλειά, υπευθυνότητα και σοβαρότητα. Ολα τα άλλα είναι γι’ αυτούς που δεν μπορούν να προσαρμοστούν στις συνθήκες και νομίζουν οτι όλα γυρίζουν γύρω απο τον μικρόκοσμο τους.

Θα τους πετύχουμε τους στόχους μας, γιατί είμαστε αφοσιωμένοι σε αυτούς και δουλεύουμε με αγάπη γι’ αυτό που κάνουμε» καταλήγει η ανακοίνωση του Περιφερειάρχη.

Ακολουθήστε το Tinos Today στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Newsletter