Παρασκευή, 1 Δεκεμβρίου, 2023

Ιστορία γράφουν οι παρέες, πάμε λοιπόν να φτιάξουμε την επόμενη μέρα της Τήνου!

- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img

Ονομάζομαι Αντώνιος Δασύρας και κατάγομαι από το Σμαρδάκιτο και τον Κτικάδο.

Η Τήνος είναι το νησί μου. Είναι το μέρος όπου έζησα τις πιο όμορφες στιγμές ως παιδί. Μαζί με τη γιαγιά μου, τον παππού μου και την υπόλοιπη οικογένειά μου, περνούσαμε τα καλοκαίρια στο Σμαρδάκιτο, ένα μέρος που ο παππούς με τη γιαγιά με έκαναν να λατρέψω και το οποίο λατρεύω μέχρι σήμερα. 

Η Τήνος αποτελεί για εμένα τον «επίγειο παράδεισο», όπως συχνά αποκαλώ το νησί μας στους φίλους μου. 

Εργάζομαι ως Υπεύθυνος Οικονομικών στη Λεόντειο Σχολή Νέας Σμύρνης, ένα Σχολείο με έντονη Τηνιακή παρουσία. Επίσης, η αγάπη μου για το νησί και η πίστη μου για την ανάπτυξη και την εξέλιξή του, με οδήγησε να δραστηριοποιηθώ και επιχειρηματικά στον κλάδο της εστίασης, την περίοδο από το 2020 έως και το 2023. Ήθελα κι εγώ να προσθέσω το μικρό μου λιθαράκι στην τουριστική ανάπτυξη του νησιού μας.

Η ενασχόλησή μου με τα κοινά ξεκίνησε το 2018, όταν και εκλέχθηκα Πρόεδρος στον Εξωραϊστικό Σύλλογο Σμαρδακίτου, ένα αξίωμα που κατέχω μέχρι και σήμερα. Μια νεανική ομάδα, που έγινε παρέα και όλοι μαζί καταφέραμε να κάνουμε πράγματα για τα οποία πλέον καμαρώνουμε.

Πριν μερικούς μήνες, ο Δήμαρχος Τήνου, Γιάννης Σιώτος, μου έκανε την τιμητική πρόταση να με συμπεριλάβει στην ομάδα του ψηφοδελτίου του. Έχουμε κοινό όραμα και κοινή πίστη, τόσο στους Ανθρώπους της Τήνου, όσο και στις δυνατότητες που ανοίγονται μπροστά μας. Η εμπιστοσύνη που μου έδειξε από την πρώτη στιγμή με την συμπερίληψή μου στη στενή ομάδα συνεργατών του, με τιμάει ιδιαίτερα και είναι η απόλυτη επιβεβαίωση της άριστης συνεργασίας μας.

Αγαπητές φίλες και φίλοι, αγαπητοί συμπολίτες μου, ζητάω την ψήφο σας την ερχόμενη Κυριακή έτσι ώστε να μπορέσω να βρεθώ δίπλα στον Δήμαρχο Τήνου Γιάννη Σιώτο και να δουλέψουμε για την Τήνο της επόμενης πενταετίας. Την Τήνο που αξίζει σε όλους μας, την Τήνο που οφείλουμε να προετοιμάσουμε για τις επόμενες γενιές. Μια Τήνο με αξιοκρατία, με ανάπτυξη, που να δουλεύει για τους ανθρώπους της, χωρίς προσωπικές αντιπαλότητες αλλά μόνο με συμπράξεις και υγιή διάλογο. Μια Τήνο που θα δίνει ευκαιρίες σε νέους να επιστρέφουν και να μπορούν να ζήσουν μόνιμα στο νησί. Μια Τήνο που θα αποτελεί τη «Μούσα του Αιγαίου». 

Αντώνιος Ν. Δασύρας

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος

Δύναμη Δημιουργίας

- Χ Ο Ρ Η Γ Ο Υ Μ Ε Ν Η -

Τήνος – 7 Χρόνια Beach Bar Lala Louza

Ήταν 21 Ιουλίου 2017 όταν ξεκινήσαμε την λειτουργία του Beach Bar Lala Louza στην παραλία του Αγίου Ιωάννη στο Πόρτο της Τήνου. Ξεκινήσαμε και πορευόμαστε με τις βασικές αρχές μας να είναι ο σεβασμός προς τον πελάτη, η αγάπη για τον τόπο μας και να διατηρούμε τα χαμόγελα μας...

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Τήνο στο Google News του TinosToday. Ακολουθήστε το TinosToday σε Instagram, Facebook και TikTok.

- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -