Παρασκευή, 31 Μαρτίου, 2023

Κορωνοϊός – Ανακοίνωση για τον εμβολιασμού του πληθυσμού της Τήνου

Η Διοικούσα Επιτροπή του Κέντρο Υγείας Τήνου ενημερώνει ότι όσοι πολίτες επιθυμούν να εμβολιαστούν για τον ιό SARS-CoV-2,  καλούνται να ενημερώνονται και να επισκέπτονται τακτικά την σελίδα https://emvolio.gov.gr/  όπου θα κλείνουν το ραντεβού τους στο Κέντρο Υγείας . Εναλλακτικά το ραντεβού θα κλείνεται σε φαρμακείο ή ΚΕΠ  συμπληρώνοντας το ΑΜΚΑ τους και το επώνυμό τους θα διαπιστώνουν εάν βρίσκονται στην πληθυσμιακή ομάδα που εμβολιάζεται την τρέχουσα περίοδο. Ο προγραμματισμός του εμβολιασμού ανά πληθυσμιακή ομάδα φαίνεται εδώ https://emvolio.gov.gr/diadikasia-emvoliasmou.

Επιπλέον ο εμβολιασμός για τον κορωναϊό είναι εφικτός αποκλειστικά μέσω ψηφιακού ραντεβού. Εισερχόμενοι στο Κέντρο Υγείας Τήνου οι πολίτες κατά το ραντεβού τους πρέπει:

  1. Να ενεργοποιήσουν άμεσα την άυλη συνταγογράφηση, ώστε να εξυπηρετούνται ταχύτερα και ασφαλέστερα από το Κέντρο Υγείας Τήνου
  2. Να προσέρχονται 15’ πριν το ραντεβού
  3. Nα διαθέτουν τον QR code ή τον μοναδικό αριθμό ραντεβού κατά την επίσκεψή τους στο Κέντρο Υγείας Τήνου (πχ εκτυπώνοντάς τον ή σε ηλεκτρονική μορφή)
  4. Να φέρουν την Αστυνομική τους Ταυτότητα ή Διαβατήριο ή άλλο επίσημο έγγραφο, προκειμένου να πραγματοποιηθεί ταυτοποίηση των στοιχείων τους
  5. Να γνωρίζουν τον Αριθμό Δελτίου Ταυτότητας (ΑΔΤ), τον Αριθμό Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισης (ΑΜΚΑ) ή τον Αριθμό Φορολογικού Μητρώου (ΑΦΜ), προκειμένου να πραγματοποιηθεί η αναζήτηση του ραντεβού τους (εφόσον αυτό χρειαστεί).
  6. Μπορούν να τροποποιήσουν ή και να ακυρώσουν το ραντεβού τους μέχρι και 72 ώρες πριν τον εμβολιασμό. Σημειώνεται πως σε περίπτωση ακύρωσης (μετά τις 72 ώρες) ή μη προσέλευσης, οι πολίτες δε θα έχουν τη δυνατότητα επαναπρογραμματισμού για τις επόμενες 30 ημέρες.

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΕ

Η ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΡΙΑ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

- Χ Ο Ρ Η Γ Ο Υ Μ Ε Ν Η -

Μεγάλος διαγωνισμός από την Ελιν στα πρατήρια του Ευάγγελου Αλβέρτη

Από Δευτέρα 27/3 έως και 22/4 με καύσιμα αξίας 30€ και άνω μπαίνετε στην κλήρωση της εβδομάδας για να είστε ένας από τους 3 τυχερούς που θα κερδίσουν μια ψησταριά υγραερίου Weber ή μια από τις 2 δωροεπιταγές αξίας 500€ σε καύσιμα Μια κλήρωση κάθε εβδομάδα! 3 τυχεροί κάθε εβδομάδα!...

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Τήνο στο Google News του TinosToday. Ακολουθήστε το TinosToday σε Instagram, Facebook και TikTok.

- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -