Κυριακή, 24 Σεπτεμβρίου, 2023

Καλλιτεχνικό εργαστήρι στην Τήνο από τον Δημήτρη Πανέλη για 2η χρονιά

Με στόχο την καλλιτεχνική έκφραση μικρών & μεγάλων στο νησί της Τήνου, ο ηθοποιός & σκηνοθέτης Δημήτρης Πανέλης προσκαλεί όλους όσους ενδιαφέρονται, να μυηθούν στην τέχνη του θεάτρου & του κινηματογράφου.

Τα τμήματα διαμορφώνονται σε 3 κατηγορίες:
ΠΑΙΔΙΚΟ (ηλικίες 5 -11 ετών)
ΕΦΗΒΙΚΟ (ηλικίες από 12 -17 ετών)
ΕΝΗΛΙΚΩΝ (ηλικίες από 18 ετών & άνω)

ΜΑΘΗΜΑΤΑ
ΘΕΑΤΡΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ -ΑΥΤΟΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ- ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΗ- ΣΥΓΓΡΑΦΗ ΣΕΝΑΡΙΟΥ- ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ – ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΑΙΝΙΩΝ ΜΙΚΡΟΥ ΜΗΚΟΥΣ – ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ


Για περισσότερες πληροφορίες, ώρες διαθεσιμότητας, εγγραφές & δίδακτρα
καλέστε στο τηλέφωνο 6909148182.

Σύντομο Βιογραφικό Δημήτρη Πανέλη

Γεννήθηκε & μεγάλωσε στην πόλη της Καβάλας. Αρχικά σπούδασε Τηλεπικοινωνίες & Δίκτυα & στη συνέχεια αποφοίτησε από τη Δραματική Σχολή «Δήλος» της Δήμητρας Χατούπη. Το 2015 εμπνεύστηκε & υλοποίησε την πρώτη του ταινία μικρού μήκους με τίτλο «Καφές σε αναμονή» από την οποία δημιουργήθηκε η μεγάλη εθελοντική δράση «Σε Αναμονή», μέσα από την οποία στηρίχθηκαν χιλιάδες συνάνθρωποί μας στα χρόνια της οικονομικής κρίσης σε Ελλάδα & Κύπρο. Βραβεύτηκε για τρία συνεχόμενα χρόνια στο φεστιβάλ εθελοντισμού της Skywalker στην κατηγορία «Ανθρωπιστική κρίση στην Ελλάδα».

Εργάστηκε σε εταιρείες τηλεπικοινωνιών, δίδαξε θεατρικό παιχνίδι σε δημοτικά σχολεία της Αθήνας, ενώ τα τελευταία επτά χρόνια διευθύνει τον οργανισμό “Σε Αναμονή”. Το 2016 του απονεμήθηκαν δύο βραβεία για την σκηνοθεσία του πρώτου του ντοκιμαντέρ με τίτλο «Stories on Hold». Το 2017 έγραψε το πρώτο του θεατρικό κείμενο με τίτλο «Επανάσταση σε αναμονή» από την οποία γεννήθηκε & η αντίστοιχη θεατρική του παράσταση η οποία ανέβηκε με επιτυχία για δύο σεζόν σε κεντρικές σκηνές & φεστιβάλ της Αθήνας. Το 2018 ολοκλήρωσε την ταινία μικρού μήκους “Life on Hold”, ενώ παράλληλα σκηνοθέτησε video clips Ελλήνων δημιουργών.

Έχει ερμηνεύσει ρόλους σε θεατρικές & κινηματογραφικές παραγωγές με πιο πρόσφατο τον ρόλο ενός μοναχού στην ταινία του Γ. Στραβόλαιμου «Το Δείπνο του Βοσκού». Τους επόμενους μήνες ξεκινάει τα γυρίσματα της πρώτης μεγάλου μήκους ταινίας του.

εγγραφή newsletter