Τρίτη, 27 Ιουλίου, 2021
- Sitaras Real Estate -spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Η καλλιτεχνική φύση της Τήνου

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img


Εμπνευστεiτε από την καλλιτεχνική φύση της Τήνου. Μια πολύτιμη πολιτιστική κληρονομιά σας αποκαλύπτεται σε ένα μαγευτικό φυσικό σκηνικό.

Το ξακουστό της μάρμαρο έφτασε μέχρι τα ανάκτορα του Μπάκινχαμ και το μουσείο του Λούβρου για να τα καλλωπίσει. Οι κορυφαίοι καλλιτέχνες της, από τον Χαλεπά μέχρι τον Γκύζη και τον Λύτρα, έγιναν ξακουστοί σε ολόκληρο τον κόσμο.

Αιώνες τώρα, η Τήνος με τη μοναδική φυσική κληρονομιά της εμπνέει τον άνθρωπο να δημιουργήσει: από έργα παγκόσμιου καλλιτεχνικού διαμετρήματος μέχρι αριστουργήματα ανεπανάληπτης λαογραφικής αξίας που μόνο αν την επισκεφθείτε μπορείτε να γνωρίσετε.

Ένα υπαίθριο μουσείο παραδοσιακής μαρμαρογλυπτικής, όπως πολλοί τη λένε, λαξευμένο με αγάπη και μεράκι από ικανούς τεχνίτες, σας προκαλεί να ανακαλύψετε περίτεχνες λεπτομέρειες σε κάθε της γωνιά, από τα καμπαναριά και τα υπέρυθρα των σπιτιών μέχρι και τα νεκροταφεία της, όπως αυτό του Πύργου, που θυμίζει έκθεση γλυπτικής.

Οι περίφημοι περιστεριώνες της στέκουν περήφανοι μέσα στο μοναδικό τοπίο της, ως δείγματα σπάνιας αρχιτεκτονικής έμπνευσης και φαντασίας. Εδώ το κάθε τι μετριέται σε στιγμές δημιουργίας. Ακόμα και ο χρόνος. Κι εσείς τον απολαμβάνετε μοναδικά, συνθέτοντας το δικό σας μωσαϊκό εμπειριών, εμπνευσμένοι από τη Μούσα του Αιγαίου.

spot_img
spot_img
spot_imgspot_img
spot_img
spot_img

διαβαστε επίσης

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_img
spot_img
spot_imgspot_img
spot_img