Τρίτη, 28 Μαρτίου, 2023

H Χριστιάνα Καλογήρου για την επίσκεψη της στην Τήνο

Δελτίο Τύπου εξέδωσε η Χριστιάνα Καλογήρου, Γενική Γραμματέας Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής σχετικά με την σημερινή της επίσκεψη στο νησί της Τήνου.

Σύσκεψη σήμερα με τον Δήμαρχο Τήνου Γιάννη Σιώτο, παρουσία του Βουλευτή Κυκλάδων Φίλιππου Φόρτωμα, του προέδρου του ΕΚΑΒ Νίκου Παπαευσταθίου, του διοικητή της 2ης Υγειονομικής Περιφέρειας Πειραιώς και Αιγαίου Χρήστου Ροϊλού και της Αντιδημάρχου Υγείας Ευγενίας Αλοίμονου.

Το θέμα της ύδρευσης είναι σημαντικό για το νησί, τόσο σε σχέση με την επάρκεια, όσο και σε σχέση με την ποιότητα. Συζήτηση, επίσης, έγινε για την ανάγκη ωρίμανσης έργων για σημαντικές υποδομές του νησιού και την αξιοποίηση ευρωπαϊκών χρηματοδοτικών εργαλείων.

Η 2η ΔΥΠΕ με άμεσες ενέργειές της ενισχύει το Κέντρο Υγείας με ιατρικό δυναμικό. Ακολούθησε επίσκεψη στο λιμεναρχείο της Τήνου, ένα λιμεναρχείο που ανταποκρίνεται στις αυξημένες ανάγκες πολλαπλών, καθημερινών απόπλων και κατάπλων πλοίων, ιδίως τη θερινή περίοδο.

- Χ Ο Ρ Η Γ Ο Υ Μ Ε Ν Η -

Μεγάλος διαγωνισμός από την Ελιν στα πρατήρια του Ευάγγελου Αλβέρτη

Από Δευτέρα 27/3 έως και 22/4 με καύσιμα αξίας 30€ και άνω μπαίνετε στην κλήρωση της εβδομάδας για να είστε ένας από τους 3 τυχερούς που θα κερδίσουν μια ψησταριά υγραερίου Weber ή μια από τις 2 δωροεπιταγές αξίας 500€ σε καύσιμα Μια κλήρωση κάθε εβδομάδα! 3 τυχεροί κάθε εβδομάδα!...

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Τήνο στο Google News του TinosToday. Ακολουθήστε το TinosToday σε Instagram, Facebook και TikTok.

- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -