Τρίτη, 28 Μαρτίου, 2023

Οι καλοθελητές της Τήνου

Από χθες αντιμετωπίζουμε πρόβλημα με την σελίδα μας στο Facebook (πάνω από 30.000 likes) και στο Instagram (πάνω από 6.500 followers). Δεν μπορούμε να κοινοποιήσουμε σύνδεσμο της ιστοσελίδας μας ούτε να ανεβάσουμε φωτογραφικό υλικό σε καμία από τις δύο.

Αυτό σημαίνει πως για την ώρα τα πιο βασικά μας εργαλείο για την δουλειά που πραγματοποιούμε από 2012 βρίσκονται εκτός λειτουργίας. Όλες οι αναρτήσεις του παρελθόντος είναι διαγραμμένες.

ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ;

Κάποιοι «καλοθελητές» έκανα μαζικές αναφορές στο FACEBOOK ότι η σελίδα μας είναι ΑΠΑΤΗ και περιέχει ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα ΚΑΝΕΙΣ να μην μπορεί να κοινοποιήσει συνδέσμους του ΤinosΤoday.

“Κύριοι και Κυρίες” που το κάνατε αυτό, χαρήκατε που φιμώσατε ένα μέσο;
Τι σας ενοχλεί; Πόσοι ήταν και ποιοι, θα το μάθουμε σύντομα …

Μέχρι τότε, μπορείτε να επισκέπτεστε την σελίδα μας για τα νέα της Τήνου.

Υ.Γ.  Δυστυχώς δεν μπορούμε να απαντήσουμε στα μηνύματα που μας στέλνετε

- Χ Ο Ρ Η Γ Ο Υ Μ Ε Ν Η -

Μεγάλος διαγωνισμός από την Ελιν στα πρατήρια του Ευάγγελου Αλβέρτη

Από Δευτέρα 27/3 έως και 22/4 με καύσιμα αξίας 30€ και άνω μπαίνετε στην κλήρωση της εβδομάδας για να είστε ένας από τους 3 τυχερούς που θα κερδίσουν μια ψησταριά υγραερίου Weber ή μια από τις 2 δωροεπιταγές αξίας 500€ σε καύσιμα Μια κλήρωση κάθε εβδομάδα! 3 τυχεροί κάθε εβδομάδα!...

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Τήνο στο Google News του TinosToday. Ακολουθήστε το TinosToday σε Instagram, Facebook και TikTok.

- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -