Τετάρτη, 29 Μαρτίου, 2023

Κανένας Προσωπικός Ιατρός από την Τήνο για τους κατοίκους του νησιού!

Ο Υπουργός Υγείας θριαμβολογεί για την εφαρμογή του θεσμού του Προσωπικού Ιατρού και τις δωρεάν εξετάσεις που «χαρίζει» στην πρώτη επίσκεψη αλλά για τους κατοίκους της Τήνου οι μόνες επιλογές που έχουν για προσωπικό  ιατρό είναι από τα γειτονικά νησιά της Άνδρου ή της Σύρου. 

Σε πρώτη φάση το Υπουργείο Υγείας δηλώνει ευχαριστημένο για τη συμμετοχή των ιατρών, αλλά τα νησιά για άλλη μία φορά πληρώνουν την υποστελέχωση των δημόσιων δομών υγείας και την έλλειψη ενδιαφέροντος των ιδιωτών ιατρών να υποστηρίξουν το νέο θεσμό.

Οι παρατάσεις που δίνονται μέχρι τέλους του έτους στους γιατρούς προκειμένου να εκδηλώσουν ενδιαφέρον δεν λύνουν το χρόνιο πρόβλημα του νησιού μας. Μπορεί η διαδικασία της εγγραφής να γίνεται εύκολα και γρήγορα, η πρόσβαση όμως στον γιατρό είναι ουσιαστικά αδύνατη!

- Χ Ο Ρ Η Γ Ο Υ Μ Ε Ν Η -

Μεγάλος διαγωνισμός από την Ελιν στα πρατήρια του Ευάγγελου Αλβέρτη

Από Δευτέρα 27/3 έως και 22/4 με καύσιμα αξίας 30€ και άνω μπαίνετε στην κλήρωση της εβδομάδας για να είστε ένας από τους 3 τυχερούς που θα κερδίσουν μια ψησταριά υγραερίου Weber ή μια από τις 2 δωροεπιταγές αξίας 500€ σε καύσιμα Μια κλήρωση κάθε εβδομάδα! 3 τυχεροί κάθε εβδομάδα!...

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Τήνο στο Google News του TinosToday. Ακολουθήστε το TinosToday σε Instagram, Facebook και TikTok.

- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -