Σάββατο, 3 Ιουνίου, 2023

Καρυά Τήνου – Το τέλος μια 28χρονης διαδρομής και η νέα πορεία

Τo τέλος μιας 28χρονης διαδρομής και η χάραξη μιας νέας πορείας

Πριν από τη διεξαγωγή των αρχαιρεσιών πραγματοποιήθηκε η Γ.Σ. του συλλόγου, ύστερα από αναβολή τριών χρόνων λόγω της πανδημίας. Στον αποχαιρετιστήριο λόγο του ο απερχόμενος πρόεδρος Μάνθος Ποτήρης συγκινημένος μεταξύ άλλων ανέφερε τα εξής:

«Σήμερα είναι μια σημαντική μέρα για το σύλλογό μας και για μένα. Για το σύλλογο της Καρυάς, διότι σε λίγη ώρα θα εκλέξουμε το νέο Δ.Σ., το οποίο θα πάρει το τιμόνι για να οδηγήσει το σύλλογό μας σε νέους δρόμους. Για μένα είναι μια δύσκολη αλλά ταυτόχρονα και ξεχωριστή μέρα. Δύσκολη, γιατί αποχωρίζομαι ύστερα από 28 χρόνια μια μεγάλη μου αγάπη. Ξεχωριστή, γιατί σε λίγο θα αναλάβουν τη διοίκηση νέοι άνθρωποι με νέες ιδέες και οράματα που θα συνεχίσουν, όπως πιστεύω, την επιτυχημένη πορεία πάνω στο δρόμο που χάραξαν πριν 75 χρόνια οι ιδρυτές του συλλόγου μας.

Στο δρόμο εκείνο, που αν ακολουθήσεις, θα συναντήσεις την ιστορία, τον πολιτισμό, τη θρησκεία, τις παραδόσεις και το φυσικό περιβάλλον της Τήνου και της πατρίδας μας». Κλείνοντας την ομιλία του ο απερχόμενος πρόεδρος ανέφερε: «Θέλω να αποταθώ σε όλους εσάς και σε όλους εκείνους που στήριξαν τις προσπάθειές μας όλα αυτά τα χρόνια με την παρουσία τους και τις προσφορές τους, και να πω ότι αποχωρώ από το σύλλογο της καρδιάς μου, έχοντας γεμάτες τις αποσκευές μου με την εμπιστοσύνη σας, το σεβασμό σας, τη στήριξη και την αγάπη σας όλα αυτά τα χρόνια».

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο δημοτ. σύμβουλος Τήνου Παντ. Αρμάος, ο πρ. της Εταιρείας «Τέχνη και Λόγος» Αλέξ. Λεβαντής, ο πρ. Βεναρδάδου Μιχ. Κοντονικολάου, από τους «Φίλους του Πρασίνου» ο Σωτ. Σπανός, ο π πρόεδρος Μουντάδου Ηλίας Σιγάλας και ο ιστορικός ερευνητής- συγγραφέας Κ. Δανούσης.

Μηνύματα απέστειλαν ο ιερέας της Καρυάς π Μάρκος Φώσκολος, ο αντιδήμ. Ι. Μαρκουΐζος και ο πρ. κοινοτ. Τήνου Γεώργ. Κόγκος.

Φωνή της Καρυάς

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Τήνο στο Google News του TinosToday. Ακολουθήστε το TinosToday σε Instagram, Facebook και TikTok.

- Χ Ο Ρ Η Γ Ο Υ Μ Ε Ν Η -

Τήνος – 6 Χρόνια Beach Bar Lala Louza

Ήταν 21 Ιουλίου 2017 όταν ξεκινήσαμε την λειτουργία του Beach Bar Lala Louza στην παραλία του Αγίου Ιωάννη στο Πόρτο της Τήνου. Ξεκινήσαμε και πορευόμαστε με τις βασικές αρχές μας να είναι ο σεβασμός προς τον πελάτη, η αγάπη για τον τόπο μας και να διατηρούμε τα χαμόγελα μας...
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -