Τρίτη, 28 Μαρτίου, 2023

Καταγγελία Πολιτιστικού Συλλόγου Καρυάς Τήνου

Από την Εφημερίδα Φωνή της Καρυάς

Έγγραφη αναφορά στους κκ Δήμαρχο Τήνου και Αστυνομικό Διοικητή Τήνου: «Η διοίκηση του Πολιτιστικού Συλλόγου Καρυάς Τήνου καταγγέλλει τη θανάτωση με δηλητηρίαση 15 γατών και ενός σκύλου που έλαβε χώρα στην πλατεία του χωριού στις 17 Μαΐου 2020.

Το ανθρωπόμορφο τέρας, που πραγ- ματοποίησε την ακατανόητη και κολάσιμη πράξη, πέρα από τη θανάτωση των ανυπεράσπιστων ζώων, στέρησε από τους λιγοστούς κατοίκους του χωριού μας τη συντροφιά και την αγάπη που τους προσέφεραν τα αγαπημένα τους ζώα.

Eκτός, όμως, από τα παραπάνω η διασπορά των δηλητηριωδών σκευασμάτων σε δημόσιο χώρο εγκυμονεί τεράστιο κίνδυνο για τη ζωή των μικρών παιδιών μας, τα οποία παίζουν τους καλοκαιρινούς μήνες στην πλατεία, όπου ρίχθηκαν.

Είμαστε βέβαιοι ότι ο Δήμος και η Αστυνομία του νησιού μας θα πράξουν ό, τι επιβάλλεται για τη διασφάλιση της υγείας των μικρών παιδιών και τη σύλληψη του παρανοϊκού δράστη που προέβη στην αποτρόπαια αυτή πράξη.»

Για το ΔΣ, ο πρόεδρος του συλλόγου
Μάνθος Ποτήρης

- Χ Ο Ρ Η Γ Ο Υ Μ Ε Ν Η -

Μεγάλος διαγωνισμός από την Ελιν στα πρατήρια του Ευάγγελου Αλβέρτη

Από Δευτέρα 27/3 έως και 22/4 με καύσιμα αξίας 30€ και άνω μπαίνετε στην κλήρωση της εβδομάδας για να είστε ένας από τους 3 τυχερούς που θα κερδίσουν μια ψησταριά υγραερίου Weber ή μια από τις 2 δωροεπιταγές αξίας 500€ σε καύσιμα Μια κλήρωση κάθε εβδομάδα! 3 τυχεροί κάθε εβδομάδα!...

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Τήνο στο Google News του TinosToday. Ακολουθήστε το TinosToday σε Instagram, Facebook και TikTok.

- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -