Σάββατο, 18 Σεπτεμβρίου, 2021
- Sitaras Real Estate -spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Κατάληψη στο ΓΕΛ Τήνου

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Το 15μελες του Γενικού Λυκείου Τήνου αποφάσισε οτι ειναι υποχρέωσή του να δηλώσει την αντίθεσή του στο αντιεκπαιδευτικο νομοσχέδιο Κεραμέως- Χρυσοχοΐδη.

Η κυβέρνηση ενώ εδώ και κοντά ένα χρόνο δεν παίρνει κανένα μέτρο για να μείνουν τα σχολεία μας ανοιχτά και για να προστατεύσει την υγεία των μαθητών και των οικογενειών μας, αποφασίζει αλλαγές που δυσκολεύουν την εισαγωγή μας στα πανεπιστήμια καθώς και την ολοκλήρωση των σπουδών μας. Αποφασίζει να σπαταλήσει 30εκατ.€ για να δημιουργήσει σώμα της αστυνομίας μέσα στα πανεπιστήμια.

Φυσικά αγνοούν την πραγματικότητα, η οποία μας λεει οτι φέτος έχουμε κάνει δυο μηνες μάθημα, καποια σχολεία της χώρας ειναι ακομα κλειστά και ο κίνδυνος για να ξανακλεισουν τα σχολεία είναι μεγάλος αφού δεν βλέπουμε καμιά διάθεση για να ληφθούν ουσιαστικα μετρα αποσυμφόρησης των τάξεων, πραγματοποίηση μαζικών και επαναλαμβανόμενων τεστ. Επιπλέον δεν έχουμε διαβάσει και καμια ανακοίνωση σχετικά με τις ενδοσχολικες εξετάσεις και την τράπεζα θεμάτων με το άγχος για τους μαθητές κ τους γονείς να ανεβαίνει.

Τέλος ειναι απαραίτητο να αναφέρουμε πως δεν εχουν επιστραφεί τα χρήματα των παιδιών της τριτης σχετικά με την τετραήμερη εκδρομή του 2020.

Ολα αυτα μας έφεραν στην θέση να ανακοινωσουμε οτι θα προβούμε σε κατάληψη του σχολικού κτηρίου του ΓΕΛ την Τετάρτη, με προοπτική συνέχειας και ανυπακοής ενάντια σε αυτό το αντιδραστικό νομοσχέδιο

spot_img
spot_img
spot_imgspot_img
spot_img
spot_img

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_img
spot_img
spot_imgspot_img
spot_img
spot_img
spot_img