Παρασκευή, 31 Μαρτίου, 2023

Κατάληψη στο ΓΕΛ Τήνου

Το 15μελες του Γενικού Λυκείου Τήνου αποφάσισε οτι ειναι υποχρέωσή του να δηλώσει την αντίθεσή του στο αντιεκπαιδευτικο νομοσχέδιο Κεραμέως- Χρυσοχοΐδη.

Η κυβέρνηση ενώ εδώ και κοντά ένα χρόνο δεν παίρνει κανένα μέτρο για να μείνουν τα σχολεία μας ανοιχτά και για να προστατεύσει την υγεία των μαθητών και των οικογενειών μας, αποφασίζει αλλαγές που δυσκολεύουν την εισαγωγή μας στα πανεπιστήμια καθώς και την ολοκλήρωση των σπουδών μας. Αποφασίζει να σπαταλήσει 30εκατ.€ για να δημιουργήσει σώμα της αστυνομίας μέσα στα πανεπιστήμια.

Φυσικά αγνοούν την πραγματικότητα, η οποία μας λεει οτι φέτος έχουμε κάνει δυο μηνες μάθημα, καποια σχολεία της χώρας ειναι ακομα κλειστά και ο κίνδυνος για να ξανακλεισουν τα σχολεία είναι μεγάλος αφού δεν βλέπουμε καμιά διάθεση για να ληφθούν ουσιαστικα μετρα αποσυμφόρησης των τάξεων, πραγματοποίηση μαζικών και επαναλαμβανόμενων τεστ. Επιπλέον δεν έχουμε διαβάσει και καμια ανακοίνωση σχετικά με τις ενδοσχολικες εξετάσεις και την τράπεζα θεμάτων με το άγχος για τους μαθητές κ τους γονείς να ανεβαίνει.

Τέλος ειναι απαραίτητο να αναφέρουμε πως δεν εχουν επιστραφεί τα χρήματα των παιδιών της τριτης σχετικά με την τετραήμερη εκδρομή του 2020.

Ολα αυτα μας έφεραν στην θέση να ανακοινωσουμε οτι θα προβούμε σε κατάληψη του σχολικού κτηρίου του ΓΕΛ την Τετάρτη, με προοπτική συνέχειας και ανυπακοής ενάντια σε αυτό το αντιδραστικό νομοσχέδιο

- Χ Ο Ρ Η Γ Ο Υ Μ Ε Ν Η -

Μεγάλος διαγωνισμός από την Ελιν στα πρατήρια του Ευάγγελου Αλβέρτη

Από Δευτέρα 27/3 έως και 22/4 με καύσιμα αξίας 30€ και άνω μπαίνετε στην κλήρωση της εβδομάδας για να είστε ένας από τους 3 τυχερούς που θα κερδίσουν μια ψησταριά υγραερίου Weber ή μια από τις 2 δωροεπιταγές αξίας 500€ σε καύσιμα Μια κλήρωση κάθε εβδομάδα! 3 τυχεροί κάθε εβδομάδα!...

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Τήνο στο Google News του TinosToday. Ακολουθήστε το TinosToday σε Instagram, Facebook και TikTok.

- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -