Τρίτη, 6 Ιουνίου, 2023

Καταγγελία του ΚΚΕ για τα χθεσινά γεγονότα στην Τήνο

Καταγγέλλουμε την επίθεση των αστυνομικών δυνάμεων σε κατοίκους της Τήνου κατά τη διάρκεια κινητοποίησης ενάντια στην εγκατάσταση του αιολικού πάρκου στη θέση «Πράσσα», τα ξημερώματα της Τετάρτης 22/09.

Μια ακόμη κινητοποίηση των κατοίκων χτυπήθηκε ωμά και απρόκλητα από τις δυνάμεις καταστολής που βρίσκονται στο νησί με κυβερνητική εντολή, με αποτέλεσμα να υπάρξουν 7 τραυματίες διαδηλωτές, από τους οποίους οι 2 χρειάστηκε να παραμείνουν στο Κέντρο Υγείας Τήνου.

Η εγκατάσταση του αιολικού πάρκου στην Τήνο γίνεται ενάντια στη θέληση του ίδιου Τηνιακού λαού, που το έχει αποδείξει με τις κινητοποιήσεις του εδώ και πάνω από 1 χρόνο! 

Tο ΚΚΕ καταθέτει από την πρώτη στιγμή, όλες του τις δυνάμεις στο δίκαιο αγώνα του λαού της Τήνου ενάντια στην πολιτική που παραδίδει την Ενέργεια στους επιχειρηματικούς ομίλους. Μιας πολιτικής που οδηγεί και σε τεράστια επιβάρυνση της λαϊκής οικογένειας από τα ολοένα και ακριβότερα τιμολόγια ενέργειας και σε κατεστραμμένα φυσικά οικοσυστήματα.

Το «πράσινο» μείγμα στην απελευθερωμένη Ενέργεια, είναι κατάμαυρο για τον λαό και το εισόδημά του, με τις τιμές σε βασικά αγαθά να ανεβαίνουν συνολικά, εξαιτίας και της ακριβότερης ηλεκτρικής ενέργειας και την «ενεργειακή φτώχεια» να θεριεύει.

Καταδικάζουμε την κυβέρνηση της ΝΔ για τη καταστολή και τη τρομοκρατία που εξαπολύει εναντίον του Τηνιακού λαού και απαιτούμε να αποσύρει εδώ και τώρα τις αστυνομικές δυνάμεις που έχουν εγκατασταθεί στο νησί, αναλαμβάνοντας ρόλο «σεκιουριτάδων» του αιολικού πάρκου.

22/09/2021

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Τήνο στο Google News του TinosToday. Ακολουθήστε το TinosToday σε Instagram, Facebook και TikTok.

- Χ Ο Ρ Η Γ Ο Υ Μ Ε Ν Η -

Τήνος – 6 Χρόνια Beach Bar Lala Louza

Ήταν 21 Ιουλίου 2017 όταν ξεκινήσαμε την λειτουργία του Beach Bar Lala Louza στην παραλία του Αγίου Ιωάννη στο Πόρτο της Τήνου. Ξεκινήσαμε και πορευόμαστε με τις βασικές αρχές μας να είναι ο σεβασμός προς τον πελάτη, η αγάπη για τον τόπο μας και να διατηρούμε τα χαμόγελα μας...
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -