Τρίτη, 28 Μαρτίου, 2023

Μεταξύ 4 με 5 Μαΐου θα καταργηθεί το SMS στο 13033

Χωρίς την αποστολή SMS στο 13033 θα μπορούν να μετακινηθούν οι Έλληνες πολίτες από τις 4 ή 5 Μαΐου σύμφωνα με τον Στέλιο Πέτσα.

έλος στην αποστολή SMS στο 13033 και την έκδοση σχετικής βεβαίωσης για τη μετακίνηση των πολιτών θα βάλει η κυβέρνηση από την αρχή της επόμενης εβδομάδας όπως τόνισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας.

Συγκεκριμένα, ο κ. Πέτσας σημείωσε πως «4 με 5 Μαΐου θα μπορούμε να μετακινούμαστε χωρίς sms ή την επίδειξη της σχετικής βεβαίωσης. Μένει να διευκρινιστεί αν θα είναι ταυτόχρονη η άρση των περιορισμών στις μετακινήσεις εκτός νομού».

Ερωτηθείς για τα μέτρα που θα εφαρμοστούν για την Πρωτομαγιά, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος σημείωσε πως «οι περιορισμοί και οι απαγορεύσεις συνάθροισης άνω των δέκα ατόμων ισχύουν κανονικά μέχρι και τις 4 του μήνα».

Όσον αφορά τα σχολεία ξεκαθάρισε ότι «στόχος είναι να ανοίξουν οι σχολικές βαθμίδες σταδιακά» ενώ για τα καταστήματα λιανεμπορίου διευκρίνισε πως «θα ανοίξουν από τις 4 με 5 Μαΐου χωρίς τον περιορισμό που υπάρχει για παράδειγμα στα σούπερ μάρκετ με βάση τα τετραγωνικά μέτρα. Τα πολυκαταστήματα θα ανοίξουν σε μεταγενέστερο χρόνο. Το ίδιο θα συμβεί με τις Εκκλησίες και τους αθλητικούς χώρους».

www.athensvoice.gr

- Χ Ο Ρ Η Γ Ο Υ Μ Ε Ν Η -

Μεγάλος διαγωνισμός από την Ελιν στα πρατήρια του Ευάγγελου Αλβέρτη

Από Δευτέρα 27/3 έως και 22/4 με καύσιμα αξίας 30€ και άνω μπαίνετε στην κλήρωση της εβδομάδας για να είστε ένας από τους 3 τυχερούς που θα κερδίσουν μια ψησταριά υγραερίου Weber ή μια από τις 2 δωροεπιταγές αξίας 500€ σε καύσιμα Μια κλήρωση κάθε εβδομάδα! 3 τυχεροί κάθε εβδομάδα!...

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Τήνο στο Google News του TinosToday. Ακολουθήστε το TinosToday σε Instagram, Facebook και TikTok.

- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -