Παρασκευή, 31 Μαρτίου, 2023

Τήνος – Καθαρισμός του δρόμου από Βιολογικό μέχρι Μοναστήρι

Από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου λάβαμε την ακόλουθη ανακοίνωση. Υπάρχει η θέληση ώστε να πραγματοποιηθεί καθαρισμός στην επαρχιακή οδό Χώρα – Φαλατάδου στο τμήμα από Βιολογικό μέχρι και Μοναστήρι. Ωστόσο πρέπει να απομακρυνθούν οι σωλήνες που έχουν τοποθετηθεί παράνομα εντός της τάφρου απορροής των ομβρίων και εμποδίζουν τα έργα.

Η ανακοίνωση της Περιφέρειας αναφέρει:

Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου προτίθεται να προβεί στον καθαρισμό τάφρων και ερεισμάτων στην επαρχιακή οδό Χώρα – Φαλατάδος στο τμήμα από Βιολογικό Καθαρισμό έως Μοναστήρι, για λόγους αντιπυρικής προστασίας.

Ως εκ τούτου θα πρέπει να απομακρυνθούν από τους ιδιοκτήτες τους οι σωλήνες ύδρευσης που έχουν τοποθετηθεί παράνομα εντός της τάφρου απορροής των ομβρίων, και εμποδίζουν τα έργα καθαρισμού. Η έναρξη των εργασιών θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 9/06/2020.

Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου δεν θα φέρει ευθύνη για τις ζημιές που τυχόν προκληθούν στις σωληνώσεις οι οποίες θα παραμείνουν εντός της τάφρου απορροή των ομβρίων.

- Χ Ο Ρ Η Γ Ο Υ Μ Ε Ν Η -

Μεγάλος διαγωνισμός από την Ελιν στα πρατήρια του Ευάγγελου Αλβέρτη

Από Δευτέρα 27/3 έως και 22/4 με καύσιμα αξίας 30€ και άνω μπαίνετε στην κλήρωση της εβδομάδας για να είστε ένας από τους 3 τυχερούς που θα κερδίσουν μια ψησταριά υγραερίου Weber ή μια από τις 2 δωροεπιταγές αξίας 500€ σε καύσιμα Μια κλήρωση κάθε εβδομάδα! 3 τυχεροί κάθε εβδομάδα!...

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Τήνο στο Google News του TinosToday. Ακολουθήστε το TinosToday σε Instagram, Facebook και TikTok.

- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -