Τρίτη, 27 Ιουλίου, 2021
- Sitaras Real Estate -spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Καθαρισμοί λαγκαδιών στην Τήνο από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ξεκίνησε από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου ο καθαρισμός του λαγκαδιού πλησίον του Κέντρου Υγείας Τήνου. Πρόκειται για μια συστηματική προσπάθεια που άρχισε στο νησί και συντελεί και στον ευπρεπισμό των  περιοχών επέμβασης  αλλά και στην αποτροπή ζημιών από έντονα καιρικά φαινόμενα. 

Σε επικοινωνία που είχαμε με την Έπαρχο Τήνου, κ. Νατάσα Δεληγιάννη Άσπρου μας δήλωσε τα ακόλουθα: «Η προσπάθεια και ο στόχος είναι να γίνουν κατά το δυνατόν περισσότεροι καθαρισμοί λαγκαδιών, το επόμενο διάστημα, κατά το  μέτρο του δυνατού, μιας και η αρμοδιότητα των καθαρισμών των λαγκαδιών μεταφέρθηκε στις Περιφέρειες xωρίς αντίστοιχη μεταφορά σχετικών κονδυλίων» 

Να αναφέρουμε σε αυτό το σημείο πως η Περιφέρεια  Νοτίου Αιγαίου και η Τεχνική της Υπηρεσία έχουν την αρμοδιότητα της σύνταξης των μελετών και στη συνέχεια την υλοποίηση των αντίστοιχων καθαρισμών των  λαγκαδιών, ώστε να είναι ελεύθερη η κήτη τους και η εκβολή και να πηγαίνει το νερό ανεμπόδιστα στη θάλασσα.   

Δεν έχουν την αρμοδιότητα να κάνουν κλαδέματα ή οποιαδήποτε δράση απασχολεί ιδιαίτερα περιοχές που χρησιμοποιούν ρέματα ως  δρόμους προσπέλασης σε ιδιοκτησίες.

spot_img
spot_img
spot_imgspot_img
spot_img
spot_img

διαβαστε επίσης

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_img
spot_img
spot_imgspot_img
spot_img