Τρίτη, 6 Ιουνίου, 2023

Καθαρισμοί λαγκαδιών στην Τήνο από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου

Ξεκίνησε από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου ο καθαρισμός του λαγκαδιού πλησίον του Κέντρου Υγείας Τήνου. Πρόκειται για μια συστηματική προσπάθεια που άρχισε στο νησί και συντελεί και στον ευπρεπισμό των  περιοχών επέμβασης  αλλά και στην αποτροπή ζημιών από έντονα καιρικά φαινόμενα. 

Σε επικοινωνία που είχαμε με την Έπαρχο Τήνου, κ. Νατάσα Δεληγιάννη Άσπρου μας δήλωσε τα ακόλουθα: «Η προσπάθεια και ο στόχος είναι να γίνουν κατά το δυνατόν περισσότεροι καθαρισμοί λαγκαδιών, το επόμενο διάστημα, κατά το  μέτρο του δυνατού, μιας και η αρμοδιότητα των καθαρισμών των λαγκαδιών μεταφέρθηκε στις Περιφέρειες xωρίς αντίστοιχη μεταφορά σχετικών κονδυλίων» 

Να αναφέρουμε σε αυτό το σημείο πως η Περιφέρεια  Νοτίου Αιγαίου και η Τεχνική της Υπηρεσία έχουν την αρμοδιότητα της σύνταξης των μελετών και στη συνέχεια την υλοποίηση των αντίστοιχων καθαρισμών των  λαγκαδιών, ώστε να είναι ελεύθερη η κήτη τους και η εκβολή και να πηγαίνει το νερό ανεμπόδιστα στη θάλασσα.   

Δεν έχουν την αρμοδιότητα να κάνουν κλαδέματα ή οποιαδήποτε δράση απασχολεί ιδιαίτερα περιοχές που χρησιμοποιούν ρέματα ως  δρόμους προσπέλασης σε ιδιοκτησίες.

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Τήνο στο Google News του TinosToday. Ακολουθήστε το TinosToday σε Instagram, Facebook και TikTok.

- Χ Ο Ρ Η Γ Ο Υ Μ Ε Ν Η -

Τήνος – 6 Χρόνια Beach Bar Lala Louza

Ήταν 21 Ιουλίου 2017 όταν ξεκινήσαμε την λειτουργία του Beach Bar Lala Louza στην παραλία του Αγίου Ιωάννη στο Πόρτο της Τήνου. Ξεκινήσαμε και πορευόμαστε με τις βασικές αρχές μας να είναι ο σεβασμός προς τον πελάτη, η αγάπη για τον τόπο μας και να διατηρούμε τα χαμόγελα μας...
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -