Σάββατο, 10 Ιουνίου, 2023

Καθαρισμός παραλίας Ρόχαρη Τήνου

Δημοτικό Σχολείο Πύργου Τήνου
https://blogs.sch.gr/dimpyrtn

Σήμερα, Τετάρτη 8 Ιουνίου, πήγαμε εκδρομή με τους μαθητές μας στην παραλία Ρόχαρι με σκοπό τον καθαρισμό της παραλίας από σκουπίδια με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος (5 Ιουνίου) και την Παγκόσμια Ημέρα Ωκεανών (8 Ιουνίου).

Με πολλή προσοχή και αγάπη για το περιβάλλον μαζέψαμε με τα παιδιά σκουπίδια κάθε λογής, μεταξύ των οποίων πλαστικά καπάκια ή άλλα μικροαντικείμενα, δίχτυα, καλαμάκια, μπαλόνια, ακόμα και ένα ψόφιο πουλί. Με αφορμή αυτή τη δράση παράλληλα συζητούσαμε για τη μόλυνση του περιβάλλοντος από τους ανθρώπους και πόσο λυπηρή είναι η εικόνα που αντικρίζουμε συχνά στις παραλίες και στους δρόμους.

Καταλήξαμε στο συμπέρασμα πως όλοι μαζί μπορούμε να αλλάξουμε την κατάσταση κι αν καθένας από εμάς προσέχει περισσότερο που πετάει τα σκουπίδια του η εικόνα του νησιού μας θα γίνει ακόμα πιο όμορφη!

Ευχαριστούμε θερμά τους γονείς/ κηδεμόνες των μαθητών μας, που ήταν μαζί μας και βοήθησαν στη δράση αυτή!

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Τήνο στο Google News του TinosToday. Ακολουθήστε το TinosToday σε Instagram, Facebook και TikTok.

- Χ Ο Ρ Η Γ Ο Υ Μ Ε Ν Η -

Τήνος – 6 Χρόνια Beach Bar Lala Louza

Ήταν 21 Ιουλίου 2017 όταν ξεκινήσαμε την λειτουργία του Beach Bar Lala Louza στην παραλία του Αγίου Ιωάννη στο Πόρτο της Τήνου. Ξεκινήσαμε και πορευόμαστε με τις βασικές αρχές μας να είναι ο σεβασμός προς τον πελάτη, η αγάπη για τον τόπο μας και να διατηρούμε τα χαμόγελα μας...
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -