Τρίτη, 6 Ιουνίου, 2023

Πάσχα 2020: Μένουμε σπίτι, μοιράζουμε χαμόγελα!!

Αυτό το Πάσχα μένουμε σπίτι μακριά από τους αγαπημένους μας αλλά κοντά στις παραδόσεις και τα έθιμα του τόπου. Στρώνουμε στο μυαλό μας μεγάλα τραπέζια αγάπης, βάζουμε κόκκινα αυγά μέσα σε ψάθινα καλάθια, πλάθουμε πάνω στους πάγκους της κουζίνας κουλούρια αμμωνίας και στολίζουμε τις πιατέλες με τυρόπιτες τσιμπιτές.

Αλήθεια, εσάς πόσα αυγά πήρε το χύμα; Νονοί και βαφτιστήρια μένουν σπίτι και μοιράζουν ευχές και διαδικτυακές αγκαλιές ενώ εμείς στο Κερασό αναλαμβάνουμε να μοιράσουμε στα βαφτιστήρια σας, πόρτα – πόρτα, την παραδοσιακή λαμπάδα, σύμβολο του ήλιου της άνοιξης, της δύναμης της αγάπης, της ίδιας της ζωής που λάμπει και είναι αυτή που πάντα κερδίζει.

Χαρίστε χαμόγελα, χαρίστε την έκπληξη στα μάτια των παιδιών που με λαχτάρα πίσω από τις κλειστές πόρτες περιμένουν το δώρο τους!

Και μπορεί τα προαύλια των εκκλησιών και οι αυλές να μην πλημμυρίσουν με μικρές φλόγες που θα λάμπουν στο σκοτάδι διαδίδοντας τη χαρμόσυνη είδηση της Ανάστασης αλλά ας κρατήσουμε αναμμένο το φως που θα φωτίσει και θα ζεστάνει την ψυχή μας. Καλό Πάσχα, με υγεία, πίστη, αγάπη και ελπίδα!

Για πληροφορίες και παραγγελίες:
6947188984(Viber) / 22830.26307

Social Profile
Facebook: Κeraso Events
Instagram: Keraso Events
Λεωϕόρος Μεγαλόχαρης 12, Τήνος 84200

#kerasoevents #keraso #easter2020 #tinos #tinosisland

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Τήνο στο Google News του TinosToday. Ακολουθήστε το TinosToday σε Instagram, Facebook και TikTok.

- Χ Ο Ρ Η Γ Ο Υ Μ Ε Ν Η -

Τήνος – 6 Χρόνια Beach Bar Lala Louza

Ήταν 21 Ιουλίου 2017 όταν ξεκινήσαμε την λειτουργία του Beach Bar Lala Louza στην παραλία του Αγίου Ιωάννη στο Πόρτο της Τήνου. Ξεκινήσαμε και πορευόμαστε με τις βασικές αρχές μας να είναι ο σεβασμός προς τον πελάτη, η αγάπη για τον τόπο μας και να διατηρούμε τα χαμόγελα μας...
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -