Κινήσεις για την αξιοποίηση της οικίας του αείμνηστου Δημάρχου Τήνου, Ιάκωβου Χανού

Τις τελευταίες ημέρες παρατηρήσαμε “κινήσεις” στην οικία του αείμνηστου Δημάρχου Τήνου, Ιάκωβου Χανού. Πρόκειται για το σπίτι που βρίσκεται πλησίον του 2ου Δημοτικού Σχολείου και είναι στην εποπτεία του Νοσοκομείου Ευαγγελισμός. Ασχοληθήκαμε λίγο με το θέμα και είμαστε σε θέση να μεταφέρουμε τα ακόλουθα:

- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι Σ Η -

Ο Δήμαρχος Τήνου, Γιάννης Σιώτος κάνει συνεχείς συναντήσεις με την Διοίκηση του Νοσοκομείου του Ευαγγελισμού ώστε η οικία αυτή, συνολικής επιφάνειας 155,80 τμ, κτισμένη σε οικόπεδο 1255,70 τμ., να παραχωρηθεί στο Δήμο Τήνου. Όπως μαθαίνουμε η δημοτική αρχή προγραμματίζει να αξιοποιήσει το συγκεκριμένο χώρο για τις ανάγκες των σχολικών δομών του νησιού μας.

Ο Δήμαρχος Τήνου σε επικοινωνία με την Διοίκηση του Νοσοκομείου Ευαγγελισμός

Σε επικοινωνία που είχαμε με τον Δήμαρχο Τήνου μας επιβεβαίωσε όλα τα παραπάνω και μας ανέφερε μεταξύ άλλων πως: «Η εμβληματική οικεία του αείμνηστου δημάρχου Ιάκωβου Χανού στοχεύουμε να αξιοποιηθεί για την αναβάθμιση των εκπαιδευτικών μας υποδομών προς όφελος της νεολαίας του νησιού μας.» «Συνεχίζουμε με σοβαρότητα και με επιμονή να υλοποιούμε το σχέδιό μας για μία καλύτερη ζωή για όλους τους συμπολίτες μας» τόνισε κλείνοντας ο Δήμαρχος Τήνου.

Ακολουθήστε το Tinos Today στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Newsletter