Παρασκευή, 31 Μαρτίου, 2023

Κινήσεις για τα εγκαταλελειμμένα οχήματα στην Τήνο

H Υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου Τήνου θα προβεί σε επόπτευση και τοποθέτηση αυτοκόλλητων ειδοποίησης σε όσα αυτοκίνητα και μηχανήματα χρήζουν για απομάκρυνση προκειμένου να μειωθεί η αισθητική υποβάθμιση και η πιθανή δημιουργία μολύνσεων.

Παρακαλούνται λοιπόν οι Δημότες που έχουν στην κατοχή τους τέτοια επιβατικά ή φορτηγά αυτοκίνητα, γεωργικά μηχανήματα κ.λ.π όπως γίνουν όλες οι απαραίτητες νόμιμες ενέργειες απόσυρσης εντός 10ημερών από την τοποθέτηση αυτοκόλλητων προειδοποίησης. Διαφορετικά η Υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου Τήνου θα αναλάβει την μεταφορά τους σε οργανωμένο κέντρο επεξεργασίας και θα επιβάλλει τα προβλεπόμενα πρόστιμα και τα έξοδα μεταφοράς.

Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος
Ευάγγελος Περιάλης

- Χ Ο Ρ Η Γ Ο Υ Μ Ε Ν Η -

Μεγάλος διαγωνισμός από την Ελιν στα πρατήρια του Ευάγγελου Αλβέρτη

Από Δευτέρα 27/3 έως και 22/4 με καύσιμα αξίας 30€ και άνω μπαίνετε στην κλήρωση της εβδομάδας για να είστε ένας από τους 3 τυχερούς που θα κερδίσουν μια ψησταριά υγραερίου Weber ή μια από τις 2 δωροεπιταγές αξίας 500€ σε καύσιμα Μια κλήρωση κάθε εβδομάδα! 3 τυχεροί κάθε εβδομάδα!...

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Τήνο στο Google News του TinosToday. Ακολουθήστε το TinosToday σε Instagram, Facebook και TikTok.

- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -