Σάββατο, 16 Ιανουαρίου, 2021

Επιτυχημένη η ποδηλατοδρομία της ΚΝΕ στην Τήνο

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η ποδηλατοδρομία που διοργάνωσε η Οργάνωση της ΚΝΕ στην Τήνο, δίνοντας συνέχεια στις κινητοποιήσεις που πραγματοποιήθηκαν πρόσφατα στο νησί  ενάντια στην εγκατάσταση των ανεμογεννητριών και στέλνοντας το  μήνυμα ότι είμαστε αποφασισμένοι να υπερασπιστούμε το περιβάλλον του τόπου μας και τις ζωές μας.

Με το νέο  περιβαλλοντοκτόνο νομοσχέδιο κλιμακώνονται τα σχέδια εγκατάστασης αιολικών σε όλη την Ελλάδα.Οι επιδοτήσεις και επιχορηγήσεις που δίνονται για επενδύσεις στη λεγόμενη πράσινη ενέργεια είναι προκλητικές και ανοίγουν την όρεξη των επιχειρηματικών ομίλων με  ανεπανόρθωτες επιπτώσεις για τις ζωές μας και το περιβάλλον.

Αποδεικνύεται ότι μόνο ο οργανωμένος αγώνας μπορεί να υπερασπιστεί τις σύγχρονες ανάγκες κ τα δικαιώματά μας και σε αυτόν τον αγώνα θα πρωτοστατήσουμε παίρνοντας κ άλλες πρωτοβουλίες.

Μικροί κ μεγάλοι συγκεντρώθηκαν στο έξω λιμάνι και  παρατεταγμένοι ακολούθησαν μια κυκλική διαδρομή περνώντας από την παραλιακή οδό, την παραλία του Αγίου Φωκά, το Κέντρο Υγείας καταλήγοντας με χαμόγελα και ενθουσιασμό στο σημείο εκκίνησης.

διαβαστε επίσης

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -

Ο καιρός

Tinos
broken clouds
10.5 ° C
11 °
10 °
62 %
2.1kmh
75 %
Πα
11 °
Σα
10 °
Κυ
9 °
Δε
8 °
Τρ
8 °