Σάββατο, 10 Ιουνίου, 2023

ΚΟΒ Τήνου του ΚΚΕ – Καλούμε το λαό της Τήνου να είναι σε επιφυλακή

Η ΚΟΒ Τήνου του ΚΚΕ χαιρετίζει τη μαζική αγωνιστική κινητοποίηση του λαού του νησιού ενάντια στο σχέδιο εγκατάστασης δεκάδων ανεμογεννητριών. 

Το σταμάτημα των έργων, η αποχώρηση των δυνάμεων καταστολής από το νησί και η απελευθέρωση των συλληφθέντων συμπολιτών μας είναι αποτέλεσμα της λαϊκής κινητοποίησης. Αποτελεί σημαντική απάντηση, στη φάση που Κυβέρνηση – ΕΕ – κόμματα του κεφαλαίου είναι αποφασισμένα να κλιμακώσουν τα σχέδια εγκατάστασης αιολικών σε όλη την Ελλάδα, βάζοντας πλάτη “στα γεμάτα” στις ορέξεις και στην κερδοφορία των ομίλων της Ενέργειας, τη στιγμή που στο λαό φορτώνουν τα βάρη της πανδημίας και της νέας καπιταλιστικής κρίσης. 

Καταδικάζουμε ξανά απερίφραστα την εισβολή αστυνομικών δυνάμεων στο νησί με σκοπό την καταστολή των λαϊκών κινητοποιήσεων..

Η ωμή βία και οι συλλήψεις βαραίνουν την Κυβέρνηση και όσους στηρίζουν αυτά τα επικίνδυνα σχέδια. Δε θα μείνουν αναπάντητα, θα μας βρίσκουν μπροστά τους σε κάθε βήμα. 

Το συμπέρασμα είναι ένα: μόνο η οργανωμένη λαϊκή πάλη μπορεί να εμποδίσει, να ανατρέψει τα σχέδια της κυβέρνησης, της ΕΕ και των μονοπολιακών ομίλων, να υπερασπιστεί τα σύγχρονα δικαιώματα και τις ανάγκες του λαού και της νεολαίας μας. 

Καλούμε το λαό της Τήνου να είναι σε επιφυλακή.

Ο αγώνας συνεχίζεται!

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Τήνο στο Google News του TinosToday. Ακολουθήστε το TinosToday σε Instagram, Facebook και TikTok.

- Χ Ο Ρ Η Γ Ο Υ Μ Ε Ν Η -

Τήνος – 6 Χρόνια Beach Bar Lala Louza

Ήταν 21 Ιουλίου 2017 όταν ξεκινήσαμε την λειτουργία του Beach Bar Lala Louza στην παραλία του Αγίου Ιωάννη στο Πόρτο της Τήνου. Ξεκινήσαμε και πορευόμαστε με τις βασικές αρχές μας να είναι ο σεβασμός προς τον πελάτη, η αγάπη για τον τόπο μας και να διατηρούμε τα χαμόγελα μας...
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -