Παρασκευή, 2 Ιουνίου, 2023

Κοινό Τηνίων – Κάλεσμα σε παράσταση διαμαρτυρίας στο ΑΤ Τήνου

Αύριο Πέμπτη 10 Σεπτέμβρη 2020, απαγορεύεται σε όλους μας, επισκέπτες και κατοίκους της Τήνου, η κυκλοφορία σε κεντρικό δρόμο του νησιού, είτε είμαστε σε όχημα είτε πεζοί!

Ο λόγος είναι ότι μία ιδιωτική εταιρεία ελληνογερμανικών συμφερόντων θέλει να χρησιμοποιήσει τον συγκεκριμένο δρόμο για την συνέχεια του έργου της, ενός έργου εγκατάστασης ανεμογεννητριών, για το οποίο έχει αντιδράσει και αντιδρά σθεναρά η τοπική κοινωνία, οι τοπικοί φορείς, η τοπική δημοτική αρχή, όλες οι δημοτικές ομάδες κλπ.

Εν ολίγοις, η Ελληνική Αστυνομία προχωράει σε αντιδημοκρατικές απαγορεύσεις, που προσβάλουν τους κατοίκους της περιοχής, βλάπτουν τις τοπικές επιχειρήσεις, καταπατούν κατοχυρωμένα συνταγματικά δικαιώματα του λαού για χάρη μιας ιδιωτικής “επένδυσης”.

Όλοι μας, οφείλουμε να αντιδράσουμε σε αυτές τις δικτατορικές πρακτικές, οφείλουμε να σταματήσουμε τον κατήφορο των αστυνομικών αρχών, οφείλουμε να διεκδικήσουμε ίση μεταχείριση απέναντι στον νόμο. Έχουμε δικαιώματα επάνω στο νησί μας, έχουμε δικαιώματα που προκύπτουν από το Ελληνικό Σύνταγμα, έχουμε την απαίτηση να γίνουν σεβαστά.

Το συμφέρον της κοινωνίας πάνω από το συμφέρον της εταιρείας.

Όλοι και όλες, σήμερα Τετάρτη 9 Σεπτέμβρη 2020 στις 18.00 έξω από το Αστυνομικό Τμήμα Τήνου, σε παράσταση διαμαρτυρίας.

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΝΑ ΤΗΡΗΘΟΥΝ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΔΙΑΔΟΣΗΣ ΤΟΥ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ – ΟΛΟΙ ΜΕ ΜΑΣΚΑ – ΟΛΟΙ ΣΕ ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ

Ανεξάρτητη Δημοτική Κίνηση “Κοινό Τηνίων”

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Τήνο στο Google News του TinosToday. Ακολουθήστε το TinosToday σε Instagram, Facebook και TikTok.

- Χ Ο Ρ Η Γ Ο Υ Μ Ε Ν Η -

Τήνος – 6 Χρόνια Beach Bar Lala Louza

Ήταν 21 Ιουλίου 2017 όταν ξεκινήσαμε την λειτουργία του Beach Bar Lala Louza στην παραλία του Αγίου Ιωάννη στο Πόρτο της Τήνου. Ξεκινήσαμε και πορευόμαστε με τις βασικές αρχές μας να είναι ο σεβασμός προς τον πελάτη, η αγάπη για τον τόπο μας και να διατηρούμε τα χαμόγελα μας...
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -