Κυριακή, 4 Ιουνίου, 2023

Το Κοινό Τηνίων για το θάνατο του Μανώλη Γλέζου

1922 Απείρανθος Νάξου – 30 Μαρτίου 2020 Αθήνα

Ο Μανώλης Γλέζος δεν είναι πια μαζί μας.

Δεν υπάρχουν λόγια για να γράψει κανείς για τον Μανώλη Γλέζο. Τον ενεργό πολίτη, τον μάχιμο μέχρι το τέλος, τον αντιστασιακό, τον ασυμβίβαστο δημοκράτη.

Στην πρώτη γραμμή για τα δίκαια των πολλών, πιστός στο όραμά του για μια καλύτερη ζωή.

Τα τέσσερα χρόνια ως κοινοτάρχης στο χωριό του, στην Απείρανθο της Νάξου, το στίγμα του έμεινε παρακαταθήκη μέχρι σήμερα. Εισήγαγε την άμεση δημοκρατία στην λήψη και την εκτέλεση των αποφάσεων στην κοινότητα σε πρωτοποριακά για την εποχή του θέματα.

Ένα σύγχρονο, λαμπρό κομμάτι της ιστορίας μας, πέρασε στην ιστορία. Ο Μανώλης, με τις ιδέες του, θα παραμείνει ανάμεσα μας και δε ξεχαστεί ποτέ.

Το Κοινό Τηνίων εκφράζει τα πιο θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του και ως ελάχιστη τιμή, καταθέτει συμβολικά, αντί στεφάνου ένα ποσό στη Βιβλιοθήκη Νίκου Ν. Γλέζου στο χωριό του την Απείρανθο, σύμφωνα με επιθυμία της οικογένειάς του.

Καλό ταξίδι Μανώλη…

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Τήνο στο Google News του TinosToday. Ακολουθήστε το TinosToday σε Instagram, Facebook και TikTok.

- Χ Ο Ρ Η Γ Ο Υ Μ Ε Ν Η -

Τήνος – 6 Χρόνια Beach Bar Lala Louza

Ήταν 21 Ιουλίου 2017 όταν ξεκινήσαμε την λειτουργία του Beach Bar Lala Louza στην παραλία του Αγίου Ιωάννη στο Πόρτο της Τήνου. Ξεκινήσαμε και πορευόμαστε με τις βασικές αρχές μας να είναι ο σεβασμός προς τον πελάτη, η αγάπη για τον τόπο μας και να διατηρούμε τα χαμόγελα μας...
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -