Σάββατο, 10 Ιουνίου, 2023

«Κοινό Τηνίων» Τακτική Συνεδρίαση δια Περιφοράς – Καταγγελία

Για μία ακόμη φορά, λάβαμε από τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου, πρόσκληση σε συνεδρίαση δια περιφοράς. Η επιλογή του συγκεκριμένου τρόπου συνεδρίασης, είναι πλέον απολύτως ξεκάθαρο, δεν έχει καμία σχέση με τις προσπάθειες για τον περιορισμό της διάδοσης του νέου κορωνοϊού. Έχουν ήδη γίνει αρκετές συνεδριάσεις με τηλεδιάσκεψη και την τελευταία φορά μάλιστα χρησιμοποιήθηκε η επίσημη πλατφόρμα του υπουργείου.

Εμείς έχουμε να κάνουμε με μία πολιτική επιλογή η οποία έχει σαν αποτέλεσμα την φίμωση της μειοψηφίας και την αποσιωποίηση σημαντικότατων προβλημάτων που ταλαιπωρούν το νησί.

Την ώρα που ο σκουπιδότοπος στο Κοσίνι φλέγεται ακόμη μία φορά και το μαύρο σύννεφο των τοξικών σωματιδίων φτάνει ως την Χώρα και το εισπνέουν μόνιμοι κάτοικοι και επισκέπτες,

την ώρα που ο κόσμος αναζητά επίσημη πληροφόρηση για τα κρούσματα που βρέθηκαν στο νησί,

την ώρα που προετοιμάζεται νέος νόμος για το χωροταξικό και το πολεοδομικό, ο οποίος επηρεάζει το νησί καίρια και για πολλά χρόνια,

την ώρα που προκηρύσσεται διαγωνισμός για νέο έργο εγκατάστασης ανεμογεννητριών στο νησί,

η δημοτική αρχή επιλέγει να μην ενημερώσει, να μην συζητήσει και να μην λάβει υπόψιν της τις προτάσεις και τα επιχειρήματα της αντιπολίτευσης, επιβάλλοντας ουσιαστικά ένα μοναρχικό σύστημα διοίκησης.

Όπως έχουμε δηλώσει από τις πρώτες συνεδριάσεις διά περιφοράς, το “Κοινό Τηνίων” είναι απολύτως αντίθετο με την μεθόδευση αυτή και δεν θα συμμετάσχει σε αυτές τις “κατ’ όνομα” συνεδριάσεις, παρά μόνον αν πρόκειται για κάποιο κρίσιμο και επείγον θέμα.

Συμπερασματικά, ψηφίζουμε ΥΠΕΡ μόνο στο πρώτο θέμα, καθώς η πρόσθετη παρέμβαση του Δήμου στην αγωγή της ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ απέναντι σε εκατό συμπολίτες μας έχει ήδη προταθεί και από εμάς σε προηγούμενη συνεδρίαση.

Για τα υπόλοιπα θέματα δεν συμμετέχουμε στην συνεδρίαση καταγγέλλοντας την δημοτική αρχή ενώπιον των δημοτών της Τήνου.

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Τήνο στο Google News του TinosToday. Ακολουθήστε το TinosToday σε Instagram, Facebook και TikTok.

- Χ Ο Ρ Η Γ Ο Υ Μ Ε Ν Η -

Τήνος – 6 Χρόνια Beach Bar Lala Louza

Ήταν 21 Ιουλίου 2017 όταν ξεκινήσαμε την λειτουργία του Beach Bar Lala Louza στην παραλία του Αγίου Ιωάννη στο Πόρτο της Τήνου. Ξεκινήσαμε και πορευόμαστε με τις βασικές αρχές μας να είναι ο σεβασμός προς τον πελάτη, η αγάπη για τον τόπο μας και να διατηρούμε τα χαμόγελα μας...
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -