Παρασκευή, 31 Μαρτίου, 2023

Κοινό Τηνίων- Παρουσίαση βασικών θέσεων παράταξης

Με μεγάλη ανταπόκριση από τους πολίτες της Τήνου, πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου η παρουσίαση των βασικών θέσεων της Δημοτικής μας Κίνησης. Οι έξι θεματικοί άξονες στους οποίους βασίζεται η πολιτική προσέγγιση του Κοινού, οι στόχοι για τη διεκδίκηση της Δημοτικής Αρχής και η λειτουργία της ομάδας ήταν τα θέματα τα οποία απασχόλησαν τους συμμετέχοντες. Το ενδιαφέρον από όλους ήταν μεγάλο με ουσιαστικές παρεμβάσεις.

Τι επιδιώκουμε; γιατί συμμετέχουμε στις εκλογές; ποιος αποφασίζει ανάμεσά μας και με ποιο τρόπο; Είναι ερωτήσεις που τέθηκαν, απαντήθηκαν και γέννησαν καινούρια πρόσφορα ερωτήματα για το μέλλον.

Επιπλέον οι συμμετέχοντες συγκέντρωσαν χρήματα, τα οποία θα δοθούν για την ενίσχυση της κοινωνικής κουζίνας στην Τήνο.

Γίναμε όλοι μαζί ένας κύκλος με ισότιμα μέλη για το καλό του νησιού!

Κοινό Τηνίων – Πολιτική χωρίς εξαρτήσεις

- Χ Ο Ρ Η Γ Ο Υ Μ Ε Ν Η -

Μεγάλος διαγωνισμός από την Ελιν στα πρατήρια του Ευάγγελου Αλβέρτη

Από Δευτέρα 27/3 έως και 22/4 με καύσιμα αξίας 30€ και άνω μπαίνετε στην κλήρωση της εβδομάδας για να είστε ένας από τους 3 τυχερούς που θα κερδίσουν μια ψησταριά υγραερίου Weber ή μια από τις 2 δωροεπιταγές αξίας 500€ σε καύσιμα Μια κλήρωση κάθε εβδομάδα! 3 τυχεροί κάθε εβδομάδα!...

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Τήνο στο Google News του TinosToday. Ακολουθήστε το TinosToday σε Instagram, Facebook και TikTok.

- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -