Παρασκευή, 31 Μαρτίου, 2023

Κοινό Τηνίων – Βλέπεις το χωράφι σου πράσινο;

Κοινό Τηνίων
Ανεξάρτητη Δημοτική Κίνηση

Με την ανάρτηση του Δασικού Χάρτη της Τήνου όσες εκτάσεις χαρακτηριστούν δασικές ή χορτοβαλτικές σύμφωνα με τον ισχύον νομοθετικό πλαίσιο θεωρούνται Δημόσιες και διαχειρίζονται από το Κράτος.

Δεν μπορούν να μεταβιβαστούν ή να αξιοποιηθούν με οποιονδήποτε τρόπο από τους μέχρι σήμερα ιδιοκτήτες ενώ μπορούν να πουληθούν ή να παραχωρηθούν από το Δημόσιο, σε οποιονδήποτε “επενδυτή” για οποιαδήποτε χρήση.

Προκειμένου να αποδείξουν οι ιδιοκτήτες ότι οι ιδιοκτησίες τους ανήκουν θα υποχρεωθούν να πληρώσουν έως και 3.300€ για κάθε ιδιοκτησία για να κάνουν ένσταση, συν τα έξοδα για δικηγόρους, μηχανικούς κλπ.

Ο Δασικός χάρτης σε υψηλή ανάλυση -) https://gis.ktimanet.gr/gis/forestsuspension

- Χ Ο Ρ Η Γ Ο Υ Μ Ε Ν Η -

Μεγάλος διαγωνισμός από την Ελιν στα πρατήρια του Ευάγγελου Αλβέρτη

Από Δευτέρα 27/3 έως και 22/4 με καύσιμα αξίας 30€ και άνω μπαίνετε στην κλήρωση της εβδομάδας για να είστε ένας από τους 3 τυχερούς που θα κερδίσουν μια ψησταριά υγραερίου Weber ή μια από τις 2 δωροεπιταγές αξίας 500€ σε καύσιμα Μια κλήρωση κάθε εβδομάδα! 3 τυχεροί κάθε εβδομάδα!...

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Τήνο στο Google News του TinosToday. Ακολουθήστε το TinosToday σε Instagram, Facebook και TikTok.

- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -