Τρίτη, 21 Μαρτίου, 2023

Κοινότητα Φαλατάδου – Σχετικά με την απόφαση για το θέμα του ΕΛ.ΤΑ. Τήνου

Στην πρόσφατη συνεδρίαση του Τοπικού Συμβουλίου Κοινότητας Φαλατάδου που πραγματοποιήθηκε, 12 Απριλίου, συζητήθηκε η «Λήψη απόφασης σχετικά με την 9/2021 απόφασή μας για το θέμα των ΕΛ.ΤΑ.».

Μετά την έκδοση, της 9/2021, απόφασής μας σχετικά με τα ΕΛ.ΤΑ, ενημερώθηκα από το Δήμαρχο ότι από καιρό τόσο ο ίδιος προσωπικά όσο και μέσω της Κ.Ε.Δ.Ε, έχει προβεί σε διαβήματα διαμαρτυρίας, για το θέμα υποστελέχωσης των ΕΛ.ΤΑ, στο αρμόδιο Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης αλλά και στη Διοίκηση των ΕΛ.ΤΑ Α.Ε. Ως εκ τούτου εκφράζουμε την συμπαράστασή μας στο Δήμαρχο και τασσόμαστε στο πλευρό του σε όποιες ενέργειες γίνονται από μέρους του για την επίλυση του προβλήματος.

Το Συμβούλιο, αφού έλαβε υπόψη του την εισήγηση του Προέδρου, αποφασίζει ομόφωνα:

ότι μετά την έκδοση, της 9/2021, απόφασης σχετικά με τα ΕΛ.ΤΑ, και ύστερα από την ενημέρωση από το Δήμαρχο ότι από καιρό τόσο ο ίδιος προσωπικά όσο και μέσω της Κ.Ε.Δ.Ε, έχει προβεί σε διαβήματα διαμαρτυρίας, για το θέμα υποστελέχωσης των ΕΛ.ΤΑ, στο αρμόδιο Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης αλλά και στη Διοίκηση των ΕΛ.ΤΑ Α.Ε, το Συμβούλιο της Κοινότητας Φαλατάδου εκφράζει την συμπαράστασή του στο Δήμαρχο και τάσσεται στο πλευρό του σε όποιες ενέργειες γίνονται από μέρους του για την επίλυση του προβλήματος.

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Τήνο στο Google News του TinosToday. Ακολουθήστε το TinosToday σε Instagram, Facebook και TikTok.

- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -