Κοινότητα Φαλατάδου Τήνου – Διαμαρτυρία για την υποστελέχωση του ΕΛΤΑ Τήνου

Στην πρόσφατη συνεδρίαση του Τοπικού Συμβουλίου της Κοινότητας Φαλατάδου συζητήθηκε η “Λήψη απόφασης για την αποστολή έγγραφης διαμαρτυρίας για την υποστελέχωση των ΕΛ.ΤΑ Τήνου”.

- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι Σ Η -

Ξεκινώντας τη συνεδρίαση ο πρόεδρος της Κοινότητας εξέφρασε την έντονη ανησυχία όλου του Συμβουλίου της Κοινότητας και των κατοίκων των οικισμών για τους Δασικούς χάρτες που αναρτήθηκαν, τόνισε ότι συμφωνούν όλοι με την ανακοίνωση που εξέδωσαν οι σύλλογοι του νησιού και περιμένουν να γίνουν οι απαραίτητες ενέργειες για τη λύση του προβλήματος και τη διόρθωση των λαθών.

Εισηγούμενος ο Πρόεδρος του Συμβουλίου το πρώτο θέμα ανέφερε ότι υπάρχει σοβαρό πρόβλημα με την υποστελέχωση και κατά συνέπεια τη λειτουργία των ΕΛ.ΤΑ. Ο αγροτικός διανομέας θα επισκέπτεται τους οικισμούς της Κοινότητας μια φορά την εβδομάδα και αυτό έχει προκαλέσει την έντονη δυσφορία των κατοίκων, καθώς θα επιφέρει μεγάλη καθυστέρηση στη διανομή της αλληλογραφίας, ληγμένους λογαριασμούς και το σημαντικότερο καθυστέρηση στην καταβολή των συντάξεων, αφού πολλοί κάτοικοι των οικισμών είναι συνταξιούχοι που παίρνουν τη σύνταξή τους από τα ΕΛ.ΤΑ μέσω του αγροτικού διανομέα.

Στο σημείο αυτό ο Πρόεδρος της Κοινότητας κάλεσε το συμβούλιο να αποφασίσει
σχετικά.

Το Συμβούλιο αφού άκουσε τον Πρόεδρο, μετά από μακρά και διαλογική συζήτηση
αποφάσισε ομόφωνα: εκφράζει την έντονη διαμαρτυρία του για την υποστελέχωση των ΕΛ.ΤΑ και την ανησυχία του για τα προβλήματα που προκαλεί αυτή στη σωστή λειτουργία τους και στις υπηρεσίες που παρέχουν προς τους κατοίκους των χωριών και ζητά από το Δήμο Τήνου να γίνουν οι απαραίτητες ενέργειες έτσι ώστε να επιτευχθεί επίλυση του προβλήματος και να διασφαλιστεί η εύρυθμη λειτουργία των ΕΛ.ΤΑ προς όφελος των κατοίκων των οικισμών αλλά και του νησιού γενικότερα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ

Ακολουθήστε το Tinos Today στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Newsletter