Παρασκευή, 31 Μαρτίου, 2023

Κοινότητα Φαλατάδου Τήνου – Διαμαρτυρία για την υποστελέχωση του κτηνιατρείου Τήνου

Στην πρόσφατη συνεδρίαση της Τοπικής Κοινότητας Φαλατάδου Τήνου συζητήθηκε η λήψη απόφασης για την αποστολή έγγραφης διαμαρτυρίας για την υποστελέχωση του κτηνιατρείου.

Ξεκινώντας τη συνεδρίαση ο πρόεδρος της Κοινότητας εξέφρασε την έντονη ανησυχία όλου του Συμβουλίου της Κοινότητας και των κατοίκων των οικισμών για τους Δασικούς χάρτες που αναρτήθηκαν, τόνισε ότι συμφωνούν όλοι με την ανακοίνωση που εξέδωσαν οι σύλλογοι του νησιού και περιμένουν να γίνουν οι απαραίτητες ενέργειες για τη λύση του προβλήματος και τη διόρθωση των λαθών.

Εισηγούμενος ο Πρόεδρος του Συμβουλίου το θέμα ανέφερε ότι η κτηνίατρος μετακινήθηκε, λόγω της κινητικότητας, και η θέση της έμεινε κενή και αυτό θα έχει σαν αποτέλεσμα να δημιουργηθούν προβλήματα στην εξυπηρέτηση των κτηνοτρόφων του νησιού.

Στο σημείο αυτό ο Πρόεδρος της Κοινότητας κάλεσε το συμβούλιο να αποφασίσει σχετικά.

Το Συμβούλιο αφού άκουσε τον Πρόεδρο, μετά από μακρά και διαλογική συζήτηση
αποφάσισε ομόφωνα: εκφράζει την έντονη διαμαρτυρία του για την υποστελέχωση του κτηνιατρείου και την ανησυχία του για τα προβλήματα που προκαλούνται στην εξυπηρέτηση των κτηνοτρόφων των οικισμών της Κοινότητας αλλά και όλου του νησιού

- Χ Ο Ρ Η Γ Ο Υ Μ Ε Ν Η -

Μεγάλος διαγωνισμός από την Ελιν στα πρατήρια του Ευάγγελου Αλβέρτη

Από Δευτέρα 27/3 έως και 22/4 με καύσιμα αξίας 30€ και άνω μπαίνετε στην κλήρωση της εβδομάδας για να είστε ένας από τους 3 τυχερούς που θα κερδίσουν μια ψησταριά υγραερίου Weber ή μια από τις 2 δωροεπιταγές αξίας 500€ σε καύσιμα Μια κλήρωση κάθε εβδομάδα! 3 τυχεροί κάθε εβδομάδα!...

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Τήνο στο Google News του TinosToday. Ακολουθήστε το TinosToday σε Instagram, Facebook και TikTok.

- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -