Πέμπτη, 30 Νοεμβρίου, 2023

Κωνσταντίνος Αλβέρτης – Υποψήφιος με τον Παναγιώτη Κροντηρά

- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img

Είμαι ο Κωνσταντίνος Αλβέρτης, γεννήθηκα και μεγάλωσα στο υπέροχο Νησί της Τήνου, στο οποίο ζω και δραστηριοποιούμαι ως επιχειρηματίας έως και σήμερα.

Από μικρός ακολουθώντας βήματα που χάραξε η οικογένεια μου ασχολούμαι ενεργά με τον πρωτογενή τομέα . Μου αρέσει να προσφέρω στην φύση και να προσκομίζω με σεβασμό τα αγνά αγαθά που αυτή μου δίνει. Το 1996 με πολύ αγάπη , πάθος, μόχθο και μεράκι ξεκίνησα να δίνω ζωή σε ένα απ’ τα όνειρα μου, όπου ήταν το ξεκίνημα μιας επιχείρησης του τουριστικού τομέα όπου λειτουργεί έως και σήμερα.

Όσα χρόνια με θυμάμαι προσπαθώ να προσφέρω όπως μπορώ και να συμβάλω στην εξέλιξη, την ανέλιξη και τη βιωσιμότητα του νησιού με όλες μου τις δυνάμεις .

Ήμουν ένας απ’ τους συνιδρυτές της Αθλητικής Ένωσης Στενής, σημερινό ΠΑΣ Τήνου, καθώς και συνιδρυτής αλλά και αρκετά χρόνια πρόεδρος του συλλόγου επαγγελματιών Εξωμβούργου. Επιπροσθέτως τα τελευταία χρόνια έχω διατελέσει δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Τήνου.

Σήμερα λοιπόν έχω την τιμή και τη χαρά να σας ανακοινώνω την υποψηφιότητα μου με τον συνδυασμό Επιλογή Ευθύνης και τον Παναγιώτη Κροντηρά.

Θέλω και εγώ με τις γνώσεις και την εμπειρία μου να προσφέρω με όλες μου τις δυνάμεις και να προσθέσω ένα μικρό λιθαράκι στην επόμενη ημέρα για τον τόπο. Με όρεξη για δουλειά, συνεργασία και προγραμματισμό να διορθώσουμε και να δημιουργήσουμε όλοι μαζί το αύριο του νησιού. Για να μπορούμε εμείς και τα παιδιά μας να ζήσουμε όπως μας αξίζει !

- Χ Ο Ρ Η Γ Ο Υ Μ Ε Ν Η -

Τήνος – 7 Χρόνια Beach Bar Lala Louza

Ήταν 21 Ιουλίου 2017 όταν ξεκινήσαμε την λειτουργία του Beach Bar Lala Louza στην παραλία του Αγίου Ιωάννη στο Πόρτο της Τήνου. Ξεκινήσαμε και πορευόμαστε με τις βασικές αρχές μας να είναι ο σεβασμός προς τον πελάτη, η αγάπη για τον τόπο μας και να διατηρούμε τα χαμόγελα μας...

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Τήνο στο Google News του TinosToday. Ακολουθήστε το TinosToday σε Instagram, Facebook και TikTok.

- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -