Πέμπτη, 1 Ιουνίου, 2023

Έκοψαν την πίτα τους στον Κέχρο Τήνου

Πραγματοποιήθηκε χθες, Κυριακή, 26 Ιανουαρίου η Ετήσια Γενική Συνέλευση – απολογισμός – κοπή πίτας του Συλλόγου Απανταχού Κεχριανών Τήνου. Η συνάντηση έλαβε χώρα στην αίθουσα του χωριού μετά την τέλεση της απογευματινής Θείας Λειτουργίας. Η προσέλευση του κόσμου κρίνεται ικανοποιητική για ακόμα μια χρονιά.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου δια του προέδρου του, Νίκο Ρουγγέρη μετέφερε τις ευχές για το νέο χρόνο και πραγματοποίησε έναν απολογισμό καθώς και τα σχέδια που υπάρχουν για το 2020.

Επιπροσθέτως, την πίτα της έκοψε και η Κοινότητα Στενής. Όπως είθισται σε τέτοιες συναντήσεις των συλλόγων της Τήνου, οι παρευρισκόμενοι έψαλλαν τα παραδοσιακά κάλαντα πριν την κοπή της πίτας.

Στην εκδήλωση συμμετείχαν κάτοικοι των γύρο περιοχών, ιερείς, ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Στενής, Γιάννης Χαρικιόπουλος, ο αντιδήμαρχος ύδρευσης και αποχέτευσης, Ζαχαρίας Γιαννησόπουλος, δημοτικοί και τοπικοί σύμβουλοι.

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Τήνο στο Google News του TinosToday. Ακολουθήστε το TinosToday σε Instagram, Facebook και TikTok.

- Χ Ο Ρ Η Γ Ο Υ Μ Ε Ν Η -

Τήνος – 6 Χρόνια Beach Bar Lala Louza

Ήταν 21 Ιουλίου 2017 όταν ξεκινήσαμε την λειτουργία του Beach Bar Lala Louza στην παραλία του Αγίου Ιωάννη στο Πόρτο της Τήνου. Ξεκινήσαμε και πορευόμαστε με τις βασικές αρχές μας να είναι ο σεβασμός προς τον πελάτη, η αγάπη για τον τόπο μας και να διατηρούμε τα χαμόγελα μας...
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -