Κορωνοϊός – 49 εμβολιασμοί σήμερα στην Τήνο, 86 συνολικά

Όπως σας ενημερώσαμε και χθες, καθημερινά πραγματοποιούνται οι εμβολιασμοί για τον Κορωνοϊό στο Κέντρο Υγείας Τήνου. Σήμερα είχαμε συνολικά σαράντα εννιά (49) εμβολιασμούς, ενώ χθες τριάντα εφτά (37). Σύνολο μέχρι στιγμής έχουμε ογδόντα έξι (86). Η αποστολή των εμβολίων γίνεται εγκαίρως σύμφωνα με το πρόγραμμα εμβολιασμών.

- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι Σ Η -

Να θυμίσουμε σε αυτό το σημείο ότι οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να επισκεφτούν την σελίδα https://emvolio.gov.gr/  όπου θα κλείνουν το ραντεβού τους στο Κέντρο Υγείας . Εναλλακτικά το ραντεβού θα κλείνεται σε φαρμακείο ή ΚΕΠ συμπληρώνοντας το ΑΜΚΑ τους και το επώνυμό τους θα διαπιστώνουν εάν βρίσκονται στην πληθυσμιακή ομάδα που εμβολιάζεται την τρέχουσα περίοδο.

Εισερχόμενοι στο Κέντρο Υγείας Τήνου οι πολίτες κατά το ραντεβού τους πρέπει:

  1. Να ενεργοποιήσουν άμεσα την άυλη συνταγογράφηση, ώστε να εξυπηρετούνται ταχύτερα και ασφαλέστερα από το Κέντρο Υγείας Τήνου
  2. Να προσέρχονται 15’ πριν το ραντεβού
  3. Nα διαθέτουν τον QR code ή τον μοναδικό αριθμό ραντεβού κατά την επίσκεψή τους στο Κέντρο Υγείας Τήνου (πχ εκτυπώνοντάς τον ή σε ηλεκτρονική μορφή)
  4. Να φέρουν την Αστυνομική τους Ταυτότητα ή Διαβατήριο ή άλλο επίσημο έγγραφο, προκειμένου να πραγματοποιηθεί ταυτοποίηση των στοιχείων τους
  5. Να γνωρίζουν τον Αριθμό Δελτίου Ταυτότητας (ΑΔΤ), τον Αριθμό Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισης (ΑΜΚΑ) ή τον Αριθμό Φορολογικού Μητρώου (ΑΦΜ), προκειμένου να πραγματοποιηθεί η αναζήτηση του ραντεβού τους (εφόσον αυτό χρειαστεί).
  6. Μπορούν να τροποποιήσουν ή και να ακυρώσουν το ραντεβού τους μέχρι και 72 ώρες πριν τον εμβολιασμό.

Σημειώνεται πως σε περίπτωση ακύρωσης (μετά τις 72 ώρες) ή μη προσέλευσης, οι πολίτες δε θα έχουν τη δυνατότητα επαναπρογραμματισμού για τις επόμενες 30 ημέρες.

Ακολουθήστε το Tinos Today στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Newsletter