Κορωνοϊός – Συνεχίζονται οι εμβολιασμοί στην Τήνο – 3.083 σύνολο

Συνεχίζονται οι εμβολιασμοί στην Τήνο για τον Κορωνοϊό. Σύμφωνα με τα στοιχεία που δόθηκαν χθες από τον ΕΟΔΥ. Η Τήνος έφτασε τους 3.083 συνολικούς εμβολιασμούς. 2.026 είναι για την πρώτη δόση και 1.057 για την δεύτερη δόση. Σε αυτούς τους αριθμούς συμπεριλαμβάνονται και οι μαζικοί εμβολιασμοί του Δήμου Τήνου.

- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι Σ Η -

Αξίζει να αναφέρουμε ότι η Τήνος βελτίωσε λίγο την εικόνας στον πίνακα κατάταξης των εμβολιασμών ωστόσο παραμένει χαμηλά. Με άλλα νησιά όπως η Άνδρος, η Πάρος, η Νάξος, η Μήλος κλπ να βρίσκονται σε υψηλότερες θέσεις.

Ο ΜΑΖΙΚΟΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΣ

Επιπροσθέτως, μέχρι τις 10 Μαΐου θα γίνονται δεκτές οι αιτήσεις για τον μαζικό εμβολιασμό. Τα παρακάτω δικαιολογητικά μπορείτε να στείλετε στο e-maildt.emvolio@gmail.com. Για οιαδήποτε διευκρίνηση μπορείτε να καλείτε στα τηλέφωνα: 22833.60134  &  22833.60117

➢    ΑΝΤΙΓΡΑΦΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ
➢    ΑΝΤΙΓΡΑΦΟ Ε1 (Για την απόδειξη της μόνιμης κατοικίας)
➢    ΑΜΚΑ
➢    ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ (ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ)

(Οι κάτοικοι των Τ.Κ. Πανόρμου, Υστερνίων και Καρδιανής για διευκόλυνση τους θα εξυπηρετούνται στο τηλέφωνο 22830.31262). Για τους ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ υπηκόους χρειάζεται ακόμη: Αντίγραφο Διαβατηρίου και Άδεια  Παραμονής.

ΕΞΗΝΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΙ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 04 ΜΑΙΟΥ

Σύμφωνα με τα στοιχεία που δίνονται, χθες Τρίτη, 04 Μαΐου πραγματοποιήθηκαν στο Κέντρο Υγείας Τήνου συνολικά εξήντα (60) εμβολιασμοί. Οι δώδεκα (12) ήταν για την πρώτη δόση και οι σαράντα οχτώ (48) για την δεύτερη δόση.

Ακολουθήστε το Tinos Today στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Newsletter