Κορωνοϊός – Ξεπέρασε του 3.000 εμβολιασμούς η Τήνος

Η Τήνος ξεπέρασε τους τρεις χιλιάδες (3.000) εμβολιασμούς για τον κορωνοϊό. Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία που δίνει ο ΕΟΔΥ συνολικά έχουν γίνει 3.023 εμβολιασμοί, σύνολο πρώτης και δεύτερης δόσης.

- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι Σ Η -

Για την πρώτη δόση έχουν εμβολιαστεί συνολικά, 2.014 συμπολίτες μας ενώ για την δεύτερη δόση ξεπέρασε του 1.000 και συγκεκριμένα 1.009. Σημειώνεται ότι τα νούμερα αυξήθηκαν μετά και την έναρξη του μαζικού εμβολιασμού που ξεκίνησε ο Δήμος Τήνου.

Σήμερα, Πέμπτη, 29 Απριλίου εμβολιάστηκαν 84 άτομα όπου τα 11 ήταν πρώτη δόση και τα 73 δεύτερης δόσης.

Σε αυτό το σημείο να αναφέρουμε πως οι αιτήσεις για τον εμβολιασμό όπως έχει ανακοινώσει ο δήμαρχος Τήνου θα είναι μέχρι τις 10 Μαΐου.

Όσοι επιθυμούν  να εμβολιαστούν παρακαλούνται να υποβάλλουν τα παρακάτω δικαιολογητικά στο e-maildt.emvolio@gmail.com

➢    ΑΝΤΙΓΡΑΦΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ
➢    ΑΝΤΙΓΡΑΦΟ Ε1 (Για την απόδειξη της μόνιμης κατοικίας)
➢    ΑΜΚΑ
➢    ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ (ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ)

Για τους ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ υπηκόους χρειάζεται ακόμη: Αντίγραφο Διαβατηρίου και Άδεια  Παραμονής. Για οιαδήποτε διευκρίνηση μπορείτε να καλείτε στο τηλέφωνο 2283360134

Προσοχή: Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να αποστέλλουν πλήρη όλα τα ως άνω δικαιολογητικά. Η μόνιμη κατοικία θα αποδεικνύεται αποκλειστικά από το Ε1.

Όσοι δεν είναι εξοικειωμένοι με την ηλεκτρονική αλληλογραφία καθώς και για εξαιρετικές περιπτώσεις είναι δυνατή η αυτοπρόσωπη εξυπηρέτηση, κατόπιν τηλεφωνικού ραντεβού στο παραπάνω τηλέφωνο.

(Οι κάτοικοι των Τ.Κ. Πανόρμου, Υστερνίων και Καρδιανής για διευκόλυνση τους θα εξυπηρετούνται στο τηλέφωνο 22830.31262).

Το ραντεβού σας καθορίζεται από το εμβολιαστικό κέντρο του Κέντρου Υγείας Τήνου απ’ όπου θα ενημερωθείτε τηλεφωνικά για την ημέρα και την ώρα. 

Το χορηγούμενο εμβόλιο είναι της  PFIZER.

Ακολουθήστε το Tinos Today στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Newsletter