Σάββατο, 10 Ιουνίου, 2023

Πλήθος κόσμου στην Τήνο για τα “Φαναράκια”

Σήμερα ολοκληρώνεται το πρόγραμμα εορτασμού της 197ης Επετείου Ευρέσεως της Αγίας και Θαυματουργού Εικόνας της Ευαγγελιστρίας.

Χθες πραγματοποιήθηκε η λιτανεία και η καθιερωμένη λαμπαδηφορία στο νησί. Μπορείτε να δείτε φωτογραφικό υλικό

Η αλήθεια είναι ότι πλήθος κόσμου βρέθηκε στο νησί. Θα μπορούσαμε να πούμε με ασφαλής εκτιμήσεις, πως ίσως είδαμε τον πιο πολύ κόσμο σε σχέση με άλλες χρονιές.

Βέβαια βοήθησε πολύ και ο καιρός, αν θυμηθούμε ότι τα προηγούμενα χρόνια οι καιρικές συνθήκες ήταν άσχημες. Στο νησί της Τήνου βρέθηκαν επισκέπτες από διάφορα μέρη.

Αρκετοί επισκέπτες από την γειτονική Μύκονο, την Σύρο, την Άνδρο αλλά και από χώρες του εξωτερικού όπως την Γεωργία και την Ρωσία. Ύστερα από επικοινωνίας που είχαμε με επαγγελματίες της τοπικής αγοράς μας ανέφεραν χαρακτηριστικά.

“Φέτος είχαμε πολύ κόσμο στο νησί. Αυτό φάνηκε από χθες (σ.σ. Πέμπτη). Είναι ευχάριστο που προσελκύουν επισκέπτες το νησί ακόμα και τους Χειμερινούς μήνες” μας δήλωσαν χαρακτηριστικά.

Και του Χρόνου.

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Τήνο στο Google News του TinosToday. Ακολουθήστε το TinosToday σε Instagram, Facebook και TikTok.

- Χ Ο Ρ Η Γ Ο Υ Μ Ε Ν Η -

Τήνος – 6 Χρόνια Beach Bar Lala Louza

Ήταν 21 Ιουλίου 2017 όταν ξεκινήσαμε την λειτουργία του Beach Bar Lala Louza στην παραλία του Αγίου Ιωάννη στο Πόρτο της Τήνου. Ξεκινήσαμε και πορευόμαστε με τις βασικές αρχές μας να είναι ο σεβασμός προς τον πελάτη, η αγάπη για τον τόπο μας και να διατηρούμε τα χαμόγελα μας...
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -