Πέμπτη, 30 Μαρτίου, 2023

Τήνος – Υπό έλεγχο η φωτιά στο Κοσσίνι

Σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση που είχαμε, η φωτιά που ξέσπασε χθες, Σάββατο, 11 Ιουλίου στα δεματοποιημένα απορρίμματα του Δήμου Τήνου βρίσκεται υπό έλεγχο.

Στο σημείο παραμένουν δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας του νησιού, μηχανήματα έργου, στελέχη του Δήμου Τήνου, ο Δήμαρχος και Αντιδήμαρχοι.

Όπως αναφέραμε και σε προηγούμενη ανάρτηση μας, για τα αίτια της φωτιάς θα είμαστε σε θέση να τα αναφέρουμε όταν θα έχουμε κάποια επίσημη ενημέρωση.

Τέλος, αναμένεται τις επόμενες ημέρες να μην πραγματοποιούνται δρομολόγια από την υπηρεσία καθαριότητας για την αποκομιδή των σκουπιδιών λόγω της πυρκαγιάς.

- Χ Ο Ρ Η Γ Ο Υ Μ Ε Ν Η -

Μεγάλος διαγωνισμός από την Ελιν στα πρατήρια του Ευάγγελου Αλβέρτη

Από Δευτέρα 27/3 έως και 22/4 με καύσιμα αξίας 30€ και άνω μπαίνετε στην κλήρωση της εβδομάδας για να είστε ένας από τους 3 τυχερούς που θα κερδίσουν μια ψησταριά υγραερίου Weber ή μια από τις 2 δωροεπιταγές αξίας 500€ σε καύσιμα Μια κλήρωση κάθε εβδομάδα! 3 τυχεροί κάθε εβδομάδα!...

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Τήνο στο Google News του TinosToday. Ακολουθήστε το TinosToday σε Instagram, Facebook και TikTok.

- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -