Τρίτη, 6 Ιουνίου, 2023

Κουμάρος Τήνου | «Γιατί όλοι μαζί μπορούμε»

Ως  εκκλησιαστική επιτροπή του Ενοριακού Ιερού Ναού της Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Κουμάρου,  νοιώθουμε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε θερμά όλους όσους βοήθησαν στον δύσκολο αγώνα μας, προκειμένου διατηρήσουμε σε καλή κατάσταση τον Ιερό  Ναό του χωριού μας  Κουμάρου και τους γύρο χώρους του.

Πιο συγκεκριμένα ευχαριστούμε :

1ον Τους Μαριανούς Αδελφούς, για την οικονομική τους ενίσχυση.

2ον τους κ.κ. . Αντώνη Βιδάλη του Μάρκου (Αλουμινάς) και το υιός του Μάρκο, οι  οποίοι  κατέβασαν και ανέβασαν επισκευασμένες τις καμπάνες της εκκλησίας.

3ον Τον κ. Αναστάσιο Μαλλιάρη που επισκεύασε τις καμπάνες, για την γενναία προσφορά του.

4ον Τον κ. Αντώνιο Δελατόλα του Γεωργίου, που μας προσέφερε το μεγαλύτερο μέρος των πλαστικών και λοιπών χρωμάτων, για το βάψιμο των τοίχων και των παραθύρων των  Ναών της Μεταμορφώσεως του Σωτήρος , του Αγίου Γεωργίου και της Ευαγγελίστριας  αλλά και του Παπαδικού σπιτιού.

5ον Τον κ. Ιωσήφ Φυρίγο του Ανδρέα, για την εθελοντική εργασία που πρόσφερε, «για την συντήρηση όλων των παραπάνω, Ναού και Κοιμητηρίου» .

6ον Τον κ. Ιωάννη Παλαμάρη ελαιοχρωματιστή, για την γενναία προσφορά του στις εργασίες της βαφής, όλων των παραπάνω.

7ον Τους Αδελφούς Πιπέρη «μαρμαράδες», για την γενναία προσφορά τους στην κατασκευή και τοποθέτηση νέων κολώνων, στην αυλή της Εκκλησίας.

8ον Την κα. Άννα Πρελορέντζου, Ζωγράφο, για την Δωρεά συντήρηση των τριών εικόνων του Ναού.

Τέλος ,τους ανώνυμους συμπατριώτες μας και λοιπούς προσκυνητές της εκκλησίας μας, που αφήνουν ανώνυμα χρήματα μέσα στο παγκάρι, με τα οποία ενισχύεται τα μέγιστα το έργο μας.

Κουμάρος  Τήνου,     24 Ιανουαρίου 2023

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Τήνο στο Google News του TinosToday. Ακολουθήστε το TinosToday σε Instagram, Facebook και TikTok.

- Χ Ο Ρ Η Γ Ο Υ Μ Ε Ν Η -

Τήνος – 6 Χρόνια Beach Bar Lala Louza

Ήταν 21 Ιουλίου 2017 όταν ξεκινήσαμε την λειτουργία του Beach Bar Lala Louza στην παραλία του Αγίου Ιωάννη στο Πόρτο της Τήνου. Ξεκινήσαμε και πορευόμαστε με τις βασικές αρχές μας να είναι ο σεβασμός προς τον πελάτη, η αγάπη για τον τόπο μας και να διατηρούμε τα χαμόγελα μας...
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -