Τις τελευταίες ημέρες ένα νέο στέκι έχει ανοίξει στην περιοχή του Πόρτο. Ο λόγος για το σύγχρονο ταβερνάκι “Κουζίν” εμπνευστής και ιδιοκτήτης αυτού του νέου γαστρονομικού εγχειρήματος είναι ο Στέφανος Χίλας. Ναι, ναι ο γνωστός σεφ από το τηλεοπτικό παιχνίδι “Μάστερ Σεφ”.

Το ταβερνάκι “Κουζίν” έχει βαλθεί να βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της δημιουργικότητας, κυριολεκτικά «εκχυλίζοντας» τη γευστική ψυχή των υλικών που χρησιμοποιεί. Απολύτως ξεχωριστό πιάτο το ντόπιο αρνάκι σιγομαγειρεμένο με κονφί πατάτες και μπεσαμέλ μελιτζάνας αλλά και για τους λάτρεις του ψαριού το λαβράκι φιλέτο σωτέ με σούπα βελουτέ Κακαβιάς και χόρτα εποχής.

Ο Στέφανος κινείται στο όριο μεταξύ της ελληνικής παραδοσιακής και της τοπικής κουζίνας, δουλεύοντας με άνεση τις τεχνικές για ένα σύγχρονο ταβερνάκι. Με τα διαθέσιμα κρασιά που υπάρχουν στο μενού (τοπικά αλλά και γνωστές ποικιλίες ανα την Ελλάδα) μπορείτε να συνδυάσετε και με διάφορες συνθέσεις πιατέλων, τόσο με παραδοσιακά αλλαντικά όσο και με παραδοσιακά τυριά.

ο σεφ Στέφανος Χίλας

πληροφορίες

Άγιος Ιωάννης Πόρτο
Τηλέφωνο Επικοινωνίας – 2283026674

Instagram: @kouzintinos