Σάββατο, 16 Ιανουαρίου, 2021

Ξεκίνησαν οι εργασίες στο Κ.Υ. Τήνου

Όπως αναφέραμε σε προηγούμενες αναρτήσεις, στην Τήνο θα φτάσουν σε σύντομο χρονικό διάστημα, οικίσκοι (isoboxes) για το Κέντρο Υγείας Τήνου. Μια κίνηση της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου που δείχνει έμπρακτα την στήριξη της σε όλες τις δομές υγείας των νησιών.

Σύμφωνα μάλιστα, με τον Σύλλογο Φίλων του Κ.Υ. Τήνου “Νικόλαος Κόγκος” ξεκίνησαν οι εργασίες για την τοποθέτηση των Iso Boxes. Τι είναι αυτά τα isoboxes; Πάμε να δούμε.

1) Ενός (1) προκατασκευασμένου ΟΙΚΙΣΚΟΥ ISOBOX export in, συνολικού εμβαδού ~15,86m² και εξωτερικών διαστάσεων 6,10 x 2,60 x~2,50 m (ΜxΠxΥ) με καθαρό εσωτερικό ύψος είναι 2,24 m. Ο οικίσκος θα αποτελείται από έναν κύριο χώρο και έναν χώρο WC με ντουζ και

2) Ενός (1) προκατασκευασμένου ΟΙΚΙΣΚΟΥ ISOBOX export in, συνολικού εμβαδού ~6,76m² και εξωτερικών διαστάσεων 2,60 x 2,60 x~2,50 m (ΜxΠxΥ) με καθαρό εσωτερικό ύψος είναι 2,24 m.

Όπως αναφέρει η Προέδρος Κέντρου Υγείας Τήνου στο συγκεκριμένο αίτημα, ο οικίσκος θα τοποθετηθεί σε επαφή με το Κέντρο Υγείας Τήνου για την εξέταση υπόπτων κρουσμάτων COVID 19 και μελλοντικά για την ασφαλή εξέταση κρουσμάτων με παρόμοιες λοιμώξεις, ενώ θα υπάρχει και δυνατότητα σύνδεσης με την μονάδα παραγωγής και παροχής οξυγόνου που διαθέτει το Κέντρο Υγείας Τήνου.

διαβαστε επίσης

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -

Ο καιρός

Tinos
scattered clouds
8.1 ° C
8.3 °
8 °
76 %
7.2kmh
40 %
Σα
9 °
Κυ
8 °
Δε
8 °
Τρ
9 °
Τε
12 °