Τρίτη, 2 Μαρτίου, 2021
- Sitaras Real Estate -

Ευχαριστήριο στους Φίλους της Τήνου

Η Διοικούσα Επιτροπή του Κέντρου Υγείας Τήνου θα ήθελε να εκφράσει τις ειλικρινείς ευχαριστίες όλων μας προς το σύλλογο “Φίλοι της Τήνου” για την συγκινητικά άμεση ανταπόκριση σας, στο αίτημα της προμήθειας Θαλάμου Βιολογικής Ασφάλειας (Νηματικής Ροής).

Χάρις στην προσφορά σας κατέστη δυνατόν να γίνονται με ασφάλεια οι αναλύσεις για το test covid τόσο για την μικροβιολόγο που τα διενεργεί όσο για το προσωπικό του Κέντρου Υγείας και κατ’ επέκταση για όλο το νησί της Τήνου.

Με την προμήθεια του Θαλάμου Βιολογικής Ασφάλειας διασφαλίζεται επίσης και η πιστότητα διενέργειας του τεστ και η ορθότητα του αποτελέσματος και αποφεύγεται ο κίνδυνος μόλυνσης του χώρου και διασποράς του ιού.

Η ικανοποίηση μας ήταν μεγάλη και εκπλαγήκαμε θετικά όταν μετά την παρουσίαση της αναγκαιότητας προμήθειας του θαλάμου από το επιστημονικό προσωπικό του Κ.Υ. Τήνου, σπεύσαμε και ξεπεράσατε γραφειοκρατία και διαδικασίες και προβήκατε στην άμεση χορηγία.

Η Θετική ταχύτατη ανταπόκριση σας ας αποτελέσει εξαίσιο παράδειγμα υποστήριξης και συνεργασίας καθώς η ανάγκη συνδρομής είναι διαρκής.

διαβαστε επίσης

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ο καιρός

Tinos
scattered clouds
11 ° C
11.1 °
11 °
54 %
10.3kmh
40 %
Τρ
11 °
Τε
14 °
Πε
14 °
Πα
16 °
Σα
16 °