Πέμπτη, 2 Φεβρουαρίου, 2023

-Χ Ο Ρ Η Γ Ο Υ Μ Ε Ν Η -

Τήνος – Επιστροφή για το Monopoliο Espresso & Pizza Bar

Monopolio Espresso & Pizza Bar Κοντά σας από τις 08.00 το πρωί και με delivery 19.00 - 23.00 τηλέφωνο επικοινωνίας 228325770

Κυριακή της Ορθοδοξίας στην Τήνο

Κυριακή της Ορθοδοξίας στην Τήνο

- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι Σ Η -

Με την ευλογία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Σύρου και Τήνου κ. Δωροθέου Β’, εορτάσθηκε η Α’ Κυριακή των Νηστειών (της Ορθοδοξίας) στην Ιερά Νήσο Τήνο.

Κατά το έθος, μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας, πραγματοποιήθηκε η λιτάνευσις των ιερών Εικόνων από τον Πανίερο Ναό της Ευαγγελιστρίας και όλες τις Ενορίες ανά τας οδούς της πόλης, παρά τις δυσμενείς καιρικές συνθήκες και εν μέσω βροχής, με πλήρη εκκλησιαστική τάξη προπορευομένων των μαθητών και μαθητριών όλων των βαθμίδων εκπαιδεύσεως και της Φιλαρμονικής του Π.Ι.Ι.Ε.Τ., με την συμμετοχή όλων των Εφημερίων της Ιεράς Νήσου, Ιεροψαλτών, της Επάρχου Τήνου, του Δημάρχου Τήνου, του Αντιπροέδρου της Διοικούσης Επιτροπής του Ιερού Ιδρύματος, του Λιμενάρχη Τήνου, του Διοικητή του Αστυνομικού Τμήματος, του Διοικητή του κλιμακίου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, των Αντιδημάρχων, της Προέδρου του Λιμενικού Ταμείου, μελών του Δημοτικού Συμβουλίου, μελών της Διοικούσης Επιτροπής του ΠΙΙΕΤ, των Διευθυντών και Εκπαιδευτικών των Σχολείων όλων των βαθμίδων, Προέδρων και μελών Συλλόγων και Φορέων, του διαχειριστού του ιστολογίου TINOS TODAY και με την συμμετοχή ευλαβών χριστιανών.

Στην πλατεία «Παντανάσσης», επί της μαρμάρινης εξέδρας, τελέσθηκε δοξολογική δέησις και ανεγνώσθη το Συνοδικόν της Ορθοδοξίας.

Ο Αρχιερατικός Επίτροπος της ιεράς νήσου Πρωτοπρ. Γεώργιος Φανερός μετέφερε τις ευχές και ευλογίες του Σεβασμιωτάτου κ. Δωροθέου, παρεκάλεσε τους πιστούς να προσευχηθούν για την κατάπαυση του πολέμου και τους προέτρεψε να ψάλλουν όλοι μαζί «Τη Υπερμάχω», ευχαρίστησε όλους τους συμμετέχοντας και ευχήθηκε εορτίως σε όλους για το υπόλοιπο της Αγίας και Μεγάλης Τεσσαρακοστής.

Φωτογραφίες: Γεώργιος Πολυκανδρίτης

- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
Tinos
clear sky
8.4 ° C
9.5 °
7.4 °
48 %
2.7kmh
2 %
Πε
13 °
Πα
14 °
Σα
14 °
Κυ
11 °
Δε
8 °
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -